Alla inlägg under juni 2012

Av Lena - 19 juni 2012 23:18

Så var det kväll igen då. Har haft en ganska så kreativ eftermiddag/kväll, har gjort klart det mesta som har med lekarna att göra på midsommar, har gjort en meny samt varit och handlat all mat. Tack snälla Ica för att ni börjat ha öppet till 21:00!!

Annars hade jag fan inte ens hunnit handla en tredjedel. Det tog en stund om vi säger så.. sen ska man ju stanna och prata med alla man möter också..   

Har varit på bolaget också förresten. Ska bli väldigt intressant att se hur bålen jag ska göra smakar. Recept är till för fegisar, mohahaha...

Fast jag har verkligen gjort ett seriöst båljobb. Jag har till och med köpt en bålhink! MED LOCK!!


Fick hem midsommaroutfiten idag också, har dock inte hunnit prova men nåt av det jag köpt bör ju passa.

Får väl gå runt i morgonrock eller underkläder eller nåt annars. Det löser sig.

ANNONS
Av Lena - 19 juni 2012 11:16

Idag är det tisdag. (Nähäää??????)

Det blev ingen joggingrunda igår. (Nähäää??????)

Det regnar. (Nähäää??????)


Jag har la..öhm..införskaffat mej massa bra musik idag. Måste ha nåt nytt i bilen innan jag blir tokig. Eller nytt och nytt, det mesta är "gammal" rock såsom mötley crue, ramones, judas priest osv. 

Ska ta och föra över det på ett usb så kan jag poppa jävlar anamma längs vägarna sen.  


Nä göra nån nytta kanske?ANNONS
Av Lena - 18 juni 2012 23:42

Alltså suck..har haft huvudvärk heela långa dagen, ända sen jag vaknade, och nu, när det är dags att gå och lägga sig börjar den försvinna och jag känner mig piggast i byn.Typ jag-kan-dra-ut-på-joggingrunda-bara-jag-slipper-gå-och-lägga-mej-pigg.Och alla som känner mig vet att det inte är nåt jag gör frivilligt. Speciellt inte när det dessutom regnar.Men ääniwejj utöver det så har jag haft en great dag. Drog upp till By på massage imorse, sen blev jag bjuden på golunch på Kyrkvägen. Inte bara lunch förrsten, efterrätt också! Sen hem och grejsa lite, jobba lite och jaa..sen då? ja va fan jag har sett på Bridesmaids! Den är kul tycker jag! Men kulast på bio med Matilda. Tänk att filmer är olika roliga beroende vem man ser dem med. Som liar liar. Den är rolig men den är hysteriskt rolig då jag ser den med Jenny! Speciellt hennes egeninspelade-från-teven-version där nån tryckt av inspelningen nån minut och nån hemmavideo från en skolavslutning dyker upp. Insåg här om året när den visades på teven en kväll att fast jag sett filmen tusen gånger (med henne) har jag ju aldrig vetat vad som händer under de där minuterna förrän den kvällen. Det har liksom bara varit så självklart att det ska vara ett avbrott där.Sen ändras ju favoriterna ibland. En orsak kan ju vara att man (tyvärr) blir äldre. När jag var betydligt yngre än idag tyckte jag att the crow var väääärldens bästa film. Såg att den skulle visas på teven en kväll och sa till en polare (minns inte vem?) att åååh denna måste vi se! Den är så sjuukt bra!! Yeah right. Det var den inte. Den var hur dålig som helst. Personen ifråga måste ha tyckt att jag hade världens sämsta filmsmak. Det tyckte jag också där och då. Kan inte fatta vad det var som jag tyckte var så bra med den filmen? Nä hua. Tacka vettja Jack Sparrow. Rooaarrrrrrrrrrrrr..

Av Lena - 17 juni 2012 22:04

Skulle hemskt gärna vilja skriva nåt roligt eller intressant här idag men är totalt tom i huvudet.

Ligger och slöglor på fyra veckor i juni, en svensk film. Har sett den förut men kommer fan inte ihåg nånting av den.


Har kommit ganska långt med midsommaraftonsplanerandet idag, det mesta är uttänkt. Det ska bara fixas också.

Sista anmälningsdagen är imorgon så då vet jag mer exakt hur allt blir. Lättare att planera när man vet hur många som kommer.  


Jäklar vilken regnbåge som visar sig ute nu! B-e-a-utiful..  


Ääh nu skiter jag i detta. Har hållit på med detta inlägg i typ en halvtimme..kommer ingen vart.

Tack å godnatt. 

Av Lena - 16 juni 2012 22:00

Hoppsan..har inte bloggat sen i oktober..inte här iallafall..

Roade mig med twitter ett tag sen övergick jag till instagram.

Så kan det bli.

Men ett litet inlägg ska jag väl få till!  


Längtar efter midsommarafton..då ska vi leka lite, käka gott och fyllna till!    

Har klurat klart med mesta runtomkring såsom dukning och lekar men har lite beslutsångest angående maten.

Vill ju inte bli ståendes i köket hela eftermiddan så det bör vara sånt som går att förbereda dagen innan.

Jaja, det blir säkert bra i slutändan.


Har haft en riktigt moviedag idag.. har sett Forrest Gump, Djungel George, The ex och nu Thelma och Louise.

Vissa dar är det skönt att halvslumra framför teven..speciellt när det är skitväder och man är lite småbakis.   "Jag skulle gilla morgnar bättre om de började senare" - okänd

Presentation

Omröstning

Äter du sill?
 Ja!
 Nej!
 Kan smaka men helst inte.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18 19 20 21
22
23
24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Lenas krypin med Blogkeen
Följ Lenas krypin med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se