Direktlänk till inlägg 20 juni 2012

2012-06-20 (på kvällen)

Av Lena - 20 juni 2012 21:39

Nu är das tjälknöl inslängd i ugnen. Får se då hur den ser ut imorgon bitti.

Har även kokat lagen så den är kall när köttet ska i. 


Var in och hälsade på bästa Karin på hennes jobb idag. Alltid trevligt! 

Passade på att testa lite olika glasögonbågar också, åååh så fina det fanns från Odd Molly!! VILL HAAA!!!

Sen drog jag iväg på apoteket och köpte ett 3pack treo. Ifall det blir en hård helg hehe.. 

Har även färgat håret ikväll, nu jävlar är det kopprigt!! Me like!! Tyckte jag såg så himla tråkig ut innan, men nu ser det ut som det ska igen! Skulle ha behövt klippa mig också men det får bli en annan gång.


Imorgon blir det verkliegn en fullspäckad dag. Först fullt upp på salongen fram till 17:00, sen ska all mat inför midsommarafton göras. Pajer ska bakas, tårtor ska fyllas och dekoreras, kycklingspett ska göras osv.. listan är lång.

Och det är bara maten. Skulle även behöva städa huset. Och bädda husvagn för en för helgen inneboende som kommer hit imorgonkväll. Jaja, vi kör ju inte igång förrän 14tiden på fredagen, tack och lov..

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 7 augusti 2012 14:05

Ååh vad stolt jag är över Närpeskillen Jonathan Åstrand! Han sprang 200m idag (London/OS) och kom dessvärre inte till semifinal men gjorde ändå en sjuhelvetes bra insats! Dock är det ju lite lotteri det där alltihopa..hade han t.ex sprungit i tre...

Av Lena - 1 augusti 2012 12:19

Vilken underbart superfin dag!! Varmt och skönt, låg ute hela dagen och bara njöööt! Tog en sväng med buggyn på kvällen och hälsade på familjen i Östavall. Där hamnade vi "i jobb".. fick äran att montera ihop dotterns studsmatta med skyddsnät. Va...

Av Lena - 25 juli 2012 00:05

Nytt till nya köket..         Alla tre grejerna kommer från Jotex.   ...

Av Lena - 22 juli 2012 10:25

Igår var vi ut på en liten roadtrip. Tänkte ta med kameran men av nån dum orsak gjorde jag inte det. Först åkte vi till Bursnäs och hälsade på sambons mormor och hans kusin med familj som bor på samma gård. Kusinen höll på och byggde en superst...

Av Lena - 19 juli 2012 21:18

Yeeeaaaahj!! Världens bästa K har lyckats hitta linser som funkar!!  De jag testat förut har fått mig att nästan riva ut ögonen för att det skulle vara skönare än att ha linserna men nu jävlar har jag fått ett par jag inte ens märker att de sitter ...

Presentation

Omröstning

Äter du sill?
 Ja!
 Nej!
 Kan smaka men helst inte.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18 19 20 21
22
23
24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Lenas krypin med Blogkeen
Följ Lenas krypin med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se