Direktlänk till inlägg 28 oktober 2011

TGIF

Av Lena - 28 oktober 2011 11:22

Gaah vilken tråkig dag, så mörkt och grått ute, blääh...

Men tack å lov får man jobba några timmar så man slipper sitta och glo ut genom fönstret bara!  


Nån fler än jag som såg lyxfällan igår? Nån fler än jag som är övertygad om att gubben som var med är gay??

Nog för att han hade fru osv men vad faan.. ja ni som såg förstår vad jag menar..

Ganska många stolpskott som är med i det där programmet och man kan sitta i soffan och undra "hur faan har de kunnat ställa till det så där???". Men samtidigt, det är nog inte så svårt. Det är ju reklam på tvn hela tiden om olika sms-lån, man får hem diverse "låna-utan-säkerhet"(med skyhög ränta)erbjudanden i brevlådan osv. Det är ju FÖR enkelt att kunna låna pengar idag. Man kan t.o.m ta t.ex sms-lån i nån annans namn läste jag på aftonbladet. Även om det inte är speciellt lagligt och man ändå åker dit så KAN man göra det. Att folk hamnar i samma situation som de i lyxfällan är egentligen inte konstigt, den stora frågan är "hur fan kan man vara så dum att man tar ett sms-lån??" för sen är den onda cirkeln igång. Att de inte kollar räntorna osv. Ja jösses. Man må då aldrig bli sådär. Men det kan jag aldrig tänka mej heller. Då skulle inte denna text ha blivit till.


 
ANNONS
 
Ingen bild

matilda

8 november 2011 15:06

Ursäkta men vad fan gjorde du vaken 0420??! :-)

 
Johanna

Johanna

16 februari 2012 22:12

Svar: Jo, jag har funderat på såna. Men jag är så kräsen och vill kunna variera med olika modeller. Ska surra med min optiker om att prova nya lins-sorter.

http://divinemadness.blogg.se

 
Bella

Bella

2 mars 2012 15:08

*svar* Ja, eller köpa nytt ;)

Lena, du behöver lite uppdates på bloggen :)

http://elfvendahl.blogg.se

 
Johanna

Johanna

13 juni 2012 22:07

Åh, tackar :) Jag har ju letat som en idiot :)

http://divinemadness.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 7 augusti 2012 14:05

Ååh vad stolt jag är över Närpeskillen Jonathan Åstrand! Han sprang 200m idag (London/OS) och kom dessvärre inte till semifinal men gjorde ändå en sjuhelvetes bra insats! Dock är det ju lite lotteri det där alltihopa..hade han t.ex sprungit i tre...

Av Lena - 1 augusti 2012 12:19

Vilken underbart superfin dag!! Varmt och skönt, låg ute hela dagen och bara njöööt! Tog en sväng med buggyn på kvällen och hälsade på familjen i Östavall. Där hamnade vi "i jobb".. fick äran att montera ihop dotterns studsmatta med skyddsnät. Va...

Av Lena - 25 juli 2012 00:05

Nytt till nya köket..         Alla tre grejerna kommer från Jotex.   ...

Av Lena - 22 juli 2012 10:25

Igår var vi ut på en liten roadtrip. Tänkte ta med kameran men av nån dum orsak gjorde jag inte det. Först åkte vi till Bursnäs och hälsade på sambons mormor och hans kusin med familj som bor på samma gård. Kusinen höll på och byggde en superst...

Av Lena - 19 juli 2012 21:18

Yeeeaaaahj!! Världens bästa K har lyckats hitta linser som funkar!!  De jag testat förut har fått mig att nästan riva ut ögonen för att det skulle vara skönare än att ha linserna men nu jävlar har jag fått ett par jag inte ens märker att de sitter ...

Presentation

Omröstning

Äter du sill?
 Ja!
 Nej!
 Kan smaka men helst inte.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Lenas krypin med Blogkeen
Följ Lenas krypin med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se