Direktlänk till inlägg 16 oktober 2011

Fondyyyy

Av Lena - 16 oktober 2011 13:35

Åt mitt livs första fondue igår. Riktigt gott faktiskt! Vi hade oljefondue och doppade älgkött och kalkonkött.

Enda nackdelen var att vi samtidigt åt bakad potatis med supergod skinkröra vilket gjorde att man inte orkade äta så många köttbitar. Jaja, nu har man provat iallafall.


Det är så himla fint väder ute idag. Och vad gör jag? Håller mig inomhus. Not good.

Har städat och diskat men ska väl försöka ta mig ut i finvädret snart.


Skulle vilja gå på bio eller nåt ikväll, men filmen som visas här i Ånge var vi och såg i fredags. Svensson Svensson the movie. Inte alls så rolig som jag hoppats på men helt klart sevärd. Man ska fan inte ha så höga förväntningar, då blir man bara besviken. Nästa gång jag ska se nån sån film ska jag fasiken övertala mej själv innan att den är skittråkig, då kan det ju bara bli bättre, eller hur? 
ANNONS
 
Bella

Bella

25 oktober 2011 07:49

Haha kör på stilen "dåliga förväntingar" så ska du se att alla filmer blir bra :D

Haha, oh my, det lät riskabelt :p Henke hade pratat med Storöga i söndags. :)

http://elfvendahl.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 7 augusti 2012 14:05

Ååh vad stolt jag är över Närpeskillen Jonathan Åstrand! Han sprang 200m idag (London/OS) och kom dessvärre inte till semifinal men gjorde ändå en sjuhelvetes bra insats! Dock är det ju lite lotteri det där alltihopa..hade han t.ex sprungit i tre...

Av Lena - 1 augusti 2012 12:19

Vilken underbart superfin dag!! Varmt och skönt, låg ute hela dagen och bara njöööt! Tog en sväng med buggyn på kvällen och hälsade på familjen i Östavall. Där hamnade vi "i jobb".. fick äran att montera ihop dotterns studsmatta med skyddsnät. Va...

Av Lena - 25 juli 2012 00:05

Nytt till nya köket..         Alla tre grejerna kommer från Jotex.   ...

Av Lena - 22 juli 2012 10:25

Igår var vi ut på en liten roadtrip. Tänkte ta med kameran men av nån dum orsak gjorde jag inte det. Först åkte vi till Bursnäs och hälsade på sambons mormor och hans kusin med familj som bor på samma gård. Kusinen höll på och byggde en superst...

Av Lena - 19 juli 2012 21:18

Yeeeaaaahj!! Världens bästa K har lyckats hitta linser som funkar!!  De jag testat förut har fått mig att nästan riva ut ögonen för att det skulle vara skönare än att ha linserna men nu jävlar har jag fått ett par jag inte ens märker att de sitter ...

Presentation

Omröstning

Äter du sill?
 Ja!
 Nej!
 Kan smaka men helst inte.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Lenas krypin med Blogkeen
Följ Lenas krypin med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se