Direktlänk till inlägg 20 april 2011

Abstinens

Av Lena - 20 april 2011 13:26

Har abstinens efter "staden" jag kommer ifrån. Eller nä, kanske inte men iallafall efter de som bor där!!

Kan inte någon bara höffstup (hastigt) boka en resa och komma hit och hälsa på???

Det börjar bli dags nu tycker jag!

Vill sitta och prata gamla minnen och bara prata vår dialekt..för även om jag sen 7,5 år tillbaka har minnen härifrån så delar jag ju inte minnena från förr med de som är härifrån, de har jag ju med mina barn/ungdomsvänner. Det var ju på den tiden allt galet hände!

Tage var en som gav mig många galna minnen, tack och lov eftersom han inte finns bland oss längre. Just därför betyder de minnena så mycket.


Sen har ju alla ni brudar och jag haft många hyss för oss, en del har vi fått sota för fast vi varit mer eller mindre oskyldiga, eller Lotten?  


Det har varit Umeåresor, roadtrips, Kojjon, fest på Övermark Uf, Fagerö, Åminne, Kristinestad, Parkkano (av misstag), Vasa osv..  

Inte nödvändigtvis nåt jag skulle vilja göra om men gud så kul vi hade!!


                                       *SAKNAR er och allt kul vi haft*


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 7 augusti 2012 14:05

Ååh vad stolt jag är över Närpeskillen Jonathan Åstrand! Han sprang 200m idag (London/OS) och kom dessvärre inte till semifinal men gjorde ändå en sjuhelvetes bra insats! Dock är det ju lite lotteri det där alltihopa..hade han t.ex sprungit i tre...

Av Lena - 1 augusti 2012 12:19

Vilken underbart superfin dag!! Varmt och skönt, låg ute hela dagen och bara njöööt! Tog en sväng med buggyn på kvällen och hälsade på familjen i Östavall. Där hamnade vi "i jobb".. fick äran att montera ihop dotterns studsmatta med skyddsnät. Va...

Av Lena - 25 juli 2012 00:05

Nytt till nya köket..         Alla tre grejerna kommer från Jotex.   ...

Av Lena - 22 juli 2012 10:25

Igår var vi ut på en liten roadtrip. Tänkte ta med kameran men av nån dum orsak gjorde jag inte det. Först åkte vi till Bursnäs och hälsade på sambons mormor och hans kusin med familj som bor på samma gård. Kusinen höll på och byggde en superst...

Av Lena - 19 juli 2012 21:18

Yeeeaaaahj!! Världens bästa K har lyckats hitta linser som funkar!!  De jag testat förut har fått mig att nästan riva ut ögonen för att det skulle vara skönare än att ha linserna men nu jävlar har jag fått ett par jag inte ens märker att de sitter ...

Presentation

Omröstning

Äter du sill?
 Ja!
 Nej!
 Kan smaka men helst inte.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Lenas krypin med Blogkeen
Följ Lenas krypin med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se