Alla inlägg under december 2010

Av Lena - 18 december 2010 09:00

Vad kallas det om man har stenar i njuren? - Njursten.

Vad kallas det om man har stenar i gallan? - Gallsten.

Vad kallas det om man har stenar på hakan? - Kuken i mun.

ANNONS
Av Lena - 17 december 2010 12:11

ÄLSKAR vädret vi har idag!!

Några få minusgrader och SNÖ!! Helt jävla underbart!!


Jobbar och sliter, fullt upp inför jul, dock finns några tider kvar till veckan ifall någon som läser vill komma..


Har haft fullt upp med det mesta nu tycker jag.

Bakade lite julgodis i onsdags, knäck, ischoklad, minttryfflar och rocky road.

Och igår slängde jag ihop choklad- och jultomteskumfudge samt testade ett chokladkola recept som nästan lät för enkelt för att vara sant. Det var det nog också.

God smak men varning för tandlossning..


Julklapparna är också klara, införskaffade det sista på Dollarstore av alla ställen i lördags. Hade bara några små kompletteringar kvar.

Själv lär jag knappt få några paket på julafton, jag har redan fått det jag önskade!

Och de som känenr mej vet att jag inte vill vänta på något som jag kan få på en gång.

Hade önskat mej en "värstingmobil" av sambon, fick en HTC desire HD.

Sjukt nöjd!! Så jävla rolig telefon!! Skitbra bilder, massa onödiga men ack så roliga appar..och så kan man ju ringa med den också..haha!

Aldrig haft en HTC förut och trodde att jag var för ointelligent för att förstå mej på den men det har inte varit några som helst problem.

Förstår varför de som har HTC inte vill ha nåt annat märke sen.


Längtar efter julafton, julmaten, umgänget  och att få se sambons miner när han öppnar sina julklappar. Hoppas han inte listat ut vad han ska få!


Näe nu må jag slänga i mej lite lunch innan jag jobbar vidare!

Ma råkes!

ANNONS
Av Lena - 17 december 2010 09:00

Vilse är lätt att komma, inte bara i öknen utan här har vi en historia om den unga julie, som kom vilse ute på prärien i Vilda Västern. Hon bodde på en ranch någonstans med sina föräldrar och de var frireligiösa och mycket stränga. Men i alla fall hade i alla fall julie övertalat dem att hon skulle få ta en ridtur ensam över prärien och konstigt nog hade de sagt ja. Så hon sadlade hästen och gav sig ut, längre och längre bort, och njöt verkligen av att komma ifrån hemmet för en gångs skull. Men plötsligt small ett skott från ingenstans, hästen blev livrädd, kastade av henne och började skena iväg, och stackars julie hade inget annat val än att börja gå. Solen stekte värre och värre och hon visste inte var hon hade hamnat, utan förstod att hon inte hade stor chans att klara sig. Men precis när den stackars flickan var färdig att ge upp, såg hon ett dammoln långt borta och det verkade vara en ryttare på väg åt hennes håll. Hon ropade desperat så högt hon kunde och till slut så kom ryttaren, som visade sig vara en indian. julie förklarade läget, tackade för att han hade kommit och frågade om hon inte kunde få hoppa upp bakpå och få skjuts hem. Indianen nickade, hon hoppade upp bakom honom och det bar iväg. På hela tiden sa inte indianen ett ord, men efter en stund skrek han plötsligt till som om han höll på att dö. julie blev chockad men indianen återfick sitt lugn och fortsatte. Han gjorde inte en antydan till att förklara, utan var lika tyst som förut, och julie brydde sig inte om att fråga heller. När de hade ridit ännu en stund, gav plötsligt indianen upp ett illtjut igen, och julie blev ännu räddare och började tro, att han hade gjort sig verkligt illa, men han sa fortfarande ingenting och även om hon började känna sig illa till mods var det ingen idé att försöka ta reda på vad det var. Snart kom de i alla fall fram till ranchen där hon bodde och hon såg sin mor stå vid dörren och vänta på henne. Precis när hon skulle stiga av, gav indianen upp ett tredje illvrål, släppte av henne och red bort utan ett ord. Modern undrade förskräckt: - Herregud, vad var det med honom egentligen??! Hade du gjort honom illa på någon sätt? - Nää...jag fattar ingenting! Jag bara satt helt lugnt bakom honom och höll mig fast i sadelknappen... - Sadelknappen??!! Och du hade ingen aning om att indianer rider barbacka??!!

Av Lena - 16 december 2010 09:00

Putte ringde hem till sin fru och sa: – Du, jag har blivit tillfrågad att hänga med på en fisketur till Canada med min chef & en del av hans vänner. Det är ett bra tillfälle för mig för att få den befordran som jag väntat på, så packa tillräckligt med kläder för en vecka och ställa fram mitt spö och fisklåda. Vi kör från firman så jag kommer förbi och hämtar upp mina saker. Förresten, glöm inte att packa ner min blå sidenpyjamas? Frun tänkte: "Det låter lite konstigt” men som vanligt var hon den goda hustrun, och gjorde vad han bad om. Följande vecka kom mannen hem lite trött, men såg ändå pigg och glad ut. Frun välkomnade honom. – Har du fångat många fiskar? – Ja, massor av lax, några Bluegill och några svärdfiskar. Men varför packade du inte ner min blå sidenpyjamas som jag bad dig om? – Det gjorde jag. Den ligger i fisklådan!

Av Lena - 15 december 2010 09:00

Olle hamnade bredvid en äldre kvinna på krogen. Hon såg riktigt skaplig ut även om hon sa att hon firade sin 59-års dag. Kvinnan såg bättre och bättre ut efterhand som timmarna gick och han tänkte tanken att hon säkert hade en riktigt snygg dotter. De drack lite och småmyste med lite kyssar och smek, då hon plötsligt frågade om han testat en mor-dotter-trekant? "Vad menar du med det?", frågade Olle häpet. Kvinnan bara blinkade förföriskt till svar. De drack lite till och hon sa att detta var hans turnatt. En stund senare tog de en taxi hem till henne. När de klev över tröskeln ropade hon in i huset: "Mamma, är du fortfarande vaken?"

Av Lena - 14 december 2010 09:00

En ung kille kommer in på apoteket för att köpa en kondom. Det är första gången han köper något sådant och han känner att han vill berätta varför för apotekaren. "Jag skall hem till min flickvän på middag och träffa hennes familj för första gången ikväll och jag är nästan säker på att jag sedan kommer att tillbringa natten med henne!" Precis när killen skall betala så ber han om en kondom till. Han förklarar: "Min flickväns syster flörtar med mig ibland och jag är säker på att hon gillar mig. Kanske har jag tur även med henne i natt!" Han tar upp plånboken men betalar för tre kondomer samtidigt som han återigen förklarar för apotekaren: "Min flickväns mamma är väldigt ung och snygg och verkar ha ett gott öga till mig. Jag kan faktiskt ha möjlighet med henne i natt OCKSÅ!" På kvällen då alla sitter samlade runt middagsbordet inleder de middagen med att be en bordsbön. Efter bönen tar alla upp besticken utom den unge killen som fortsätter att be. Efter några långa minuter knuffar flickvännen till honom och viskar: "Jag visste inte att du var religiös!" Killen svarar: "Och jag visste inte att din pappa jobbar som apotekare!"

Av Lena - 13 december 2010 09:00

Det är morgon efter bröllopsnatten, och den nyblivna frun säger:
- Du vet väl om att du är en urusel älskare ?
Den nyblivna maken svarar: - Men hur kan du veta det efter bara 30 sekunder ??

Av Lena - 12 december 2010 09:00

Det var en gång en man som hade ett sjukligt stort begär av vita bönor i tomatsås. Han älskade verkligen bönor, men de resulterade alltid i pinsamma och ibland livliga biverkningar. En dag träffade han kvinnan i sitt liv. När det gick upp för honom att giftermål var en naturlig följd, tänkte han för sig själv: 'Hon kommer aldrig att acceptera mina vita bönor med tillhörande effekter'. Han tog beslutet att kvinnan var värd att offra allt för, och slutade att äta bönor. Kort efter det gifte sig paret lyckligt. Några månader senare, när mannen var på väg hem från jobbet, gick hans bil sönder och eftersom de bodde på landet, ringde han sin fru och sa att han skulle bli sen eftersom han blev tvungen att gå hem. På vägen hem gick han förbi en liten restaurang. Hans näsborrar fylldes av den (för honom) underbara doften av vita bönor i tomatsås! Då han fortfarande hade flera kilometer kvar att promenera innan han kom hem, tänkte han att han nog skulle hinna "gå av sig" alla oönskade effekter. Han gick in på restaurangen med skälvande steg och beställde en tredubbel portion med bönor. Hela vägen hem var en utdragen vädersläppning. Han puttrade upp och ner för backarna i ett härligt lyckorus. När han närmade sig sin uppfart kände han sig tämligen säker igen. Hans fru mötte honom i dörren och verkade lite uppspelt. Hon utbrast, "Älskling, jag har ordnat en underbar överraskning till middagen ikväll"! Hon band för hans ögon, och förde honom till hans plats vid änden av bordet. Hon fick honom att lova att inte tjuvkika. I samma ögonblick kände han att han hade ytterligare utsläpp på gång. Just när hon skulle ta bort ögonbindeln, så ringde telefonen. Hon avkrävde återigen löfte om att han inte skulle tjuvkika och gick och svarade. Mannen tog tillfället i akt och flyttade vikten till ena benet och släppte lös. Den var inte bara högljudd, utan även mogen som ett ruttet ägg. Han hade svårt att andas och trevade efter sin servett och viftade frenetiskt i luften runt omkring sig. Han började just att återhämta sig, när han fick behov igen. Han lyfte på ena skinkan och "brrriiiiiiippppp"!. Det lät som en dieselmotor på högvarv och luktade värre. För att förhindra kvävning fläktade han med armarna ett tag i förhoppning om att lukten skulle försvinna. Saker och ting hade nästan återgått till det normala när det var dags igen. Återigen lyfte han på skinkan och släppte loss. Den här var en prisvinnare; rutorna skallrade, tallrikarna på bordet skakade och en minut senare var blommorna i fönstren döda. Medan han höll ett öra på samtalet i hallen, och samtidigt höll sitt löfte om att inte tjuvkika så fortsatte han att ge efter för sina behov i ca 10 minuter. När han hörde att samtalet höll på att avslutas (samtidigt som hans ensamhet och frihet tog slut), lade han sin servett snyggt tillrätta i knät och log förnöjt. Hela han utstrålade oskyldighet när hans fru kom in i rummet. Hon bad om ursäkt för dröjsmålet och frågade om han tjuvkikat på maten. Nöjd med hans löfteshållande, tog hon bort bindeln och utbrast "Surprise!!!" Till mannens förskräckelse satt det tolv inbjudna middagsgäster runt bordet.

Presentation

Omröstning

Äter du sill?
 Ja!
 Nej!
 Kan smaka men helst inte.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Lenas krypin med Blogkeen
Följ Lenas krypin med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se