Direktlänk till inlägg 18 december 2010

Näästan fjärde advent

Av Lena - 18 december 2010 11:17

Tänk att fjärde ljuset ska tändas imorgon?!

Att det är mindre än en vecka kvar till julafton?!

Amazing vad tiden springer iväg.


Snöat har det gjort igår kväll och inatt, lovely!

Tänkte faktiskt att jag skulle ta hand om gårdsplogningen idag men när jag skulle börja dra på mig varma kläder hörde jag att nån annan hunnit före.

Gick ut och sa att jag kunde skotta istället eftersom han gjort det senaste dagarna men nä då, det gick så bra så.

Snäll granne man har må jag säga!

Ja man ska absolut inte klaga, för jag lär nog hinna få min dos av skottning jag också om det fortsätter snöa.


Ska väl tvätta lite kläder och dona med hemmet istället då.

Sen ska vi bort till vännerna på kyrkvägen och ha Sunes Jul race.


Ha en fin lördag!

 
ANNONS
 
Anna

Anna

18 december 2010 11:39

Ja verkligen! Förstår inte hur man kan göra så? Hoppas han får vara med om samma sak och se om han tycker det är så jävla jätte roligt! Usch! Hört nåt om det händer nå kul på nyår? :)

http://annaahlnas.blogg.se

 
Anna

Anna

18 december 2010 21:24

Ja, mysigt att julen närmar sej :) Jajemen, på så vis. Vet inte alls jag vad det blir på nyår :P

http://annaahlnas.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 7 augusti 2012 14:05

Ååh vad stolt jag är över Närpeskillen Jonathan Åstrand! Han sprang 200m idag (London/OS) och kom dessvärre inte till semifinal men gjorde ändå en sjuhelvetes bra insats! Dock är det ju lite lotteri det där alltihopa..hade han t.ex sprungit i tre...

Av Lena - 1 augusti 2012 12:19

Vilken underbart superfin dag!! Varmt och skönt, låg ute hela dagen och bara njöööt! Tog en sväng med buggyn på kvällen och hälsade på familjen i Östavall. Där hamnade vi "i jobb".. fick äran att montera ihop dotterns studsmatta med skyddsnät. Va...

Av Lena - 25 juli 2012 00:05

Nytt till nya köket..         Alla tre grejerna kommer från Jotex.   ...

Av Lena - 22 juli 2012 10:25

Igår var vi ut på en liten roadtrip. Tänkte ta med kameran men av nån dum orsak gjorde jag inte det. Först åkte vi till Bursnäs och hälsade på sambons mormor och hans kusin med familj som bor på samma gård. Kusinen höll på och byggde en superst...

Av Lena - 19 juli 2012 21:18

Yeeeaaaahj!! Världens bästa K har lyckats hitta linser som funkar!!  De jag testat förut har fått mig att nästan riva ut ögonen för att det skulle vara skönare än att ha linserna men nu jävlar har jag fått ett par jag inte ens märker att de sitter ...

Presentation

Omröstning

Äter du sill?
 Ja!
 Nej!
 Kan smaka men helst inte.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Lenas krypin med Blogkeen
Följ Lenas krypin med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se