Direktlänk till inlägg 18 augusti 2010

My day

Av Lena - 18 augusti 2010 19:33

Ja men grattis på namnsdagen då!! TACK!!  

Faktiskt så blev jag lite paff när jag fick ett grattis på namnsdagen älskling sms.. men det var ju kul att vara påtänkt iallafall!


Har jobbat å jobbat idag, samt haft besök av en säljare, avbokat en annan via telefon samt ringt fler gånger till en tredje än vad jag ringer mina samtliga vänner på en månad. Typ.

Att det alltid ska bli missförstånd.

Får se till veckan då vad jag får, om jag får de grejer jag beställt eller om jag får de grejerna gånger 6 eller om jag kanske blir utan..vem vet.

Skulle iallafall behöva åka på Ikea i helgen och köpa en till hylla att ha varor på i salongen.

Sen är det ju faktiskt Selångers marknad i helgen, dragracing på Sättna samt driver´s open i Ånge.

Och ett eventuellt besök till Ytterhogdal på fredag.

Hur ska jag hinna med mej..   
ANNONS
 
Ingen bild

matilda

18 augusti 2010 20:00

GRATTIS!! :)
Ytterhogdal, vad händer där? :) ååh kul att se vad du får in för skoj!

 
★ Twixy ★

★ Twixy ★

19 augusti 2010 09:10

mycket som händer då! fullt upp :P

http://Twixys.blogg.se

 
Ingen bild

matilda

19 augusti 2010 10:35

okej, hoppas det går vägen! å tar han den så kan du ju åka raka vägen till ikea sen å shoppa ;) får du mot förmodan tid över i helgen kan du höra av dig om du vill snacka lite skit :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 7 augusti 2012 14:05

Ååh vad stolt jag är över Närpeskillen Jonathan Åstrand! Han sprang 200m idag (London/OS) och kom dessvärre inte till semifinal men gjorde ändå en sjuhelvetes bra insats! Dock är det ju lite lotteri det där alltihopa..hade han t.ex sprungit i tre...

Av Lena - 1 augusti 2012 12:19

Vilken underbart superfin dag!! Varmt och skönt, låg ute hela dagen och bara njöööt! Tog en sväng med buggyn på kvällen och hälsade på familjen i Östavall. Där hamnade vi "i jobb".. fick äran att montera ihop dotterns studsmatta med skyddsnät. Va...

Av Lena - 25 juli 2012 00:05

Nytt till nya köket..         Alla tre grejerna kommer från Jotex.   ...

Av Lena - 22 juli 2012 10:25

Igår var vi ut på en liten roadtrip. Tänkte ta med kameran men av nån dum orsak gjorde jag inte det. Först åkte vi till Bursnäs och hälsade på sambons mormor och hans kusin med familj som bor på samma gård. Kusinen höll på och byggde en superst...

Av Lena - 19 juli 2012 21:18

Yeeeaaaahj!! Världens bästa K har lyckats hitta linser som funkar!!  De jag testat förut har fått mig att nästan riva ut ögonen för att det skulle vara skönare än att ha linserna men nu jävlar har jag fått ett par jag inte ens märker att de sitter ...

Presentation

Omröstning

Äter du sill?
 Ja!
 Nej!
 Kan smaka men helst inte.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16 17 18 19 20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Lenas krypin med Blogkeen
Följ Lenas krypin med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se