Direktlänk till inlägg 21 juni 2010

Måndag

Av Lena - 21 juni 2010 15:02

Alltså ibland kan man få långväga funderingar.

Om jag inte hade träffat den och den personen och varit på de och de ställena hur hade mitt liv sett ut idag då?

Vart hade jag bott?

Hade jag varit kvar i Finland eller hade jag bott här eller hade jag hamnat nån helt annanstans?

Vad hade jag jobbat med?

 Hade jag snöat in på frisörlinjen även om jag inte blivit inspirerad av just den jag blev det av?

Hade jag haft hund eller hade jag haft häst om jag träffat nån som fått mej att snöa in på just hästar?


Dessutom kan jag fundera likadant över andra personers liv.

Om inte de hade träffats just då och där hur hade deras liv sett ut idag?

Hade de haft massor av ungar eller inga alls?

Hade jag lärt känna nån av dem överhuvudtaget?


Är det bara jag som tänker så här?


Jag är absolut inte missnöjd med mitt liv på nåt sätt men ibland kan man ju undra vad som hänt om man valt en annan väg, om man gått nån annanstans än dit man gick den kvällen eller umgåtts med andra den dagen..
 
ANNONS
 
Ingen bild

Linda

22 juni 2010 06:55

Jag tror att alla tänker så ibland. Man gör ju ständigt olika val, och det betyder att samtidigt som man väljer en sak väljer man bort en annan sak. Jag tror att det finns en mening med allt, allt som händer i våra liv. Det är meningen att du ska vara på det och det stället, träffa den och den personen.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 7 augusti 2012 14:05

Ååh vad stolt jag är över Närpeskillen Jonathan Åstrand! Han sprang 200m idag (London/OS) och kom dessvärre inte till semifinal men gjorde ändå en sjuhelvetes bra insats! Dock är det ju lite lotteri det där alltihopa..hade han t.ex sprungit i tre...

Av Lena - 1 augusti 2012 12:19

Vilken underbart superfin dag!! Varmt och skönt, låg ute hela dagen och bara njöööt! Tog en sväng med buggyn på kvällen och hälsade på familjen i Östavall. Där hamnade vi "i jobb".. fick äran att montera ihop dotterns studsmatta med skyddsnät. Va...

Av Lena - 25 juli 2012 00:05

Nytt till nya köket..         Alla tre grejerna kommer från Jotex.   ...

Av Lena - 22 juli 2012 10:25

Igår var vi ut på en liten roadtrip. Tänkte ta med kameran men av nån dum orsak gjorde jag inte det. Först åkte vi till Bursnäs och hälsade på sambons mormor och hans kusin med familj som bor på samma gård. Kusinen höll på och byggde en superst...

Av Lena - 19 juli 2012 21:18

Yeeeaaaahj!! Världens bästa K har lyckats hitta linser som funkar!!  De jag testat förut har fått mig att nästan riva ut ögonen för att det skulle vara skönare än att ha linserna men nu jävlar har jag fått ett par jag inte ens märker att de sitter ...

Presentation

Omröstning

Äter du sill?
 Ja!
 Nej!
 Kan smaka men helst inte.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Lenas krypin med Blogkeen
Följ Lenas krypin med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se