Direktlänk till inlägg 21 april 2010

Allt eller inget..

Av Lena - 21 april 2010 14:00

Är INTE på mitt bästa humör just nu.

Dumheterna staplas uppe på varandra.

Skulle vara duktig och spela badminton några timmar i måndags.

Det var kul och jobbigt på samma gång.

Allt gick bra i två timmar, sen tänkte jag att jag skulle dra ur mej all ork jag hade kvar och gav mej efter en boll som jag innerst inne visste att jag inte skulle hinna ta, jag visste nånstans att den var för långt bak.

Men skam den som ger sig tänkte jag.

Vilket resulterade i att min högra axel hoppade ur led.

F*CK tänkte jag samtidigt som det flimrade framför ögonen på mej.

Detta har hänt en gång förut för ca 6,5 år sen. Då spelade jag volleyboll.

Den gången for den tillbaka på en gång nästan men jag hade svinont i nästan en månad.

Denna gång ville den inte hoppa tillbaks.

Till slut fick sambon ringa ambulansen för jag ansåg att jag inte kunde dra tillbaks axeln och att han inte fick göra det.

Tur i oturen så ramlade den tillbaks innan de kom.

Tänkte ringa och säga att de inte behövde komma men kände samtidigt att eftersom de ändå var på väg kunde de lika gärna komma och kolla så att den säkert satt där den skulle.

Det gjorde den.

Jaja, ont har jag. Och kommer säkert att ha ett tag.

Sensmoralen i denna historia är att sport är farligt för hälsan.


Igår var det dags för nästa sjukhusbesök.

Skulle till hudläkaren och kolla upp en grej jag har i handen, var rädd att jag blivit allergisk mot nåt inom mitt yrke, alternativt vatten.

Som tur var så var det ingen allergi utan nåt annat, så nu ska jag behandla med diverse kortisongrejer.

Skulle på apoteket och hämta ut allt och självklart var plattorna (ett sorts extraskinn) jag skulle ha slut, så nu kan jag inte lägga om det här jag har handen inlindad i förrän imorgon då de förhoppningsvis fått hem dem.

Problemet med det är att den omplåstrade delen i handen inte får bli blöt förräns jag har nåt att byta ut det med.

Och då är det svårt att jobba som frisör.

Har gjort en supersexig handske som jag tänkte prova ha på mej medans jag klipper och än så länge verkar det funka.

Kan inte ha en hel handske på mej för jag hatar att inte kunna känna med fingrarna när jag klipper så jag har klippt bort det mesta av fingrarna på handsken,haha.. soo hot..

Får ju vara glad att det inte var allergi men jag är bara så trött på alla dessa åkommor jag lyckas få..vilket sätter ner humöret på mej.

Peppar peppar ta i trä så ska inget mer hända nu för då får jag SPUNK!
 
ANNONS
 
Ingen bild

Linda

21 april 2010 19:56

Tackars vännin!

 
Bella

Bella

23 april 2010 17:23

*svar* Soffan är inköpt på mio i Sundsvall :) Jätteskön! Kan lova att jag somna även i denna ;)

http://www.elfvendahl.blogg.se

 
Ingen bild

carrokrull

24 april 2010 22:35

Hahahha lena, jag gör aldrig samma misstag två gånger ;) (om inte annat så gör det inte mig något om millas dator går sönder, HE HE HE)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 7 augusti 2012 14:05

Ååh vad stolt jag är över Närpeskillen Jonathan Åstrand! Han sprang 200m idag (London/OS) och kom dessvärre inte till semifinal men gjorde ändå en sjuhelvetes bra insats! Dock är det ju lite lotteri det där alltihopa..hade han t.ex sprungit i tre...

Av Lena - 1 augusti 2012 12:19

Vilken underbart superfin dag!! Varmt och skönt, låg ute hela dagen och bara njöööt! Tog en sväng med buggyn på kvällen och hälsade på familjen i Östavall. Där hamnade vi "i jobb".. fick äran att montera ihop dotterns studsmatta med skyddsnät. Va...

Av Lena - 25 juli 2012 00:05

Nytt till nya köket..         Alla tre grejerna kommer från Jotex.   ...

Av Lena - 22 juli 2012 10:25

Igår var vi ut på en liten roadtrip. Tänkte ta med kameran men av nån dum orsak gjorde jag inte det. Först åkte vi till Bursnäs och hälsade på sambons mormor och hans kusin med familj som bor på samma gård. Kusinen höll på och byggde en superst...

Av Lena - 19 juli 2012 21:18

Yeeeaaaahj!! Världens bästa K har lyckats hitta linser som funkar!!  De jag testat förut har fått mig att nästan riva ut ögonen för att det skulle vara skönare än att ha linserna men nu jävlar har jag fått ett par jag inte ens märker att de sitter ...

Presentation

Omröstning

Äter du sill?
 Ja!
 Nej!
 Kan smaka men helst inte.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Lenas krypin med Blogkeen
Följ Lenas krypin med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se