Direktlänk till inlägg 17 februari 2010

Livet är underbart

Av Lena - 17 februari 2010 16:03

Eller så inte.

Har varit och kollat upp en grej i min hand idag.

Konsekvenserna av det blev att min högerhand inte får komma i kontakt med vatten.

Väldigt lätt då man är frisör..NOT.

Diska å sånt kan man ju göra med handskar men att klippa blött hår med handskar på händerna tror jag inte är nån hit.

Att klippa i torrt hår vet jag inte är nån hit. Undantag finnes.

Jaja, som tur är jag ledig imorgon så då ska det väl gå bra.

På fredag ska jag jobba och då fick jag tillfälligt ta av sakerna som min hand är inpackad i, sen ska jag dit med kortisonlösning och sen ska nytt "skydd" på.

Sen är det ju helg och då ska jag väl också klara mej och sen på måndag ska jag träffa hudkvinnan igen.

Hoppas hoppas hoppas det ser bra/bättre ut då!!


 
ANNONS
 
Ingen bild

matilda

17 februari 2010 18:17

åh nej.. är de eksem? hoppas iaf att det gått över tills måndag!
å vi får ses när ni är friska :D
nu ska vi bada Ella.. kan bli intressant hehe

 
Ingen bild

matilda

17 februari 2010 23:57

det som är så jobbigt att bli av med :( jag har också eksem, fick de av handspriten.. så passande när man 'måste' tvätta å handsprita exakt hela tiden. varför är inte händerna gjorda av gore tex som tål vatten??
ja man är lite skraj för bacillusker.. men de är bara att höra av er om ni ska ner något mer!

 
Lisa

Lisa

18 februari 2010 12:48

Ja jag hoppas du blir bra snart..
Kommer ihåg när jag jobbade med hår på vintern så fick jag alltid sprickor på fingrarna...
Kram

http://unikajag.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 7 augusti 2012 14:05

Ååh vad stolt jag är över Närpeskillen Jonathan Åstrand! Han sprang 200m idag (London/OS) och kom dessvärre inte till semifinal men gjorde ändå en sjuhelvetes bra insats! Dock är det ju lite lotteri det där alltihopa..hade han t.ex sprungit i tre...

Av Lena - 1 augusti 2012 12:19

Vilken underbart superfin dag!! Varmt och skönt, låg ute hela dagen och bara njöööt! Tog en sväng med buggyn på kvällen och hälsade på familjen i Östavall. Där hamnade vi "i jobb".. fick äran att montera ihop dotterns studsmatta med skyddsnät. Va...

Av Lena - 25 juli 2012 00:05

Nytt till nya köket..         Alla tre grejerna kommer från Jotex.   ...

Av Lena - 22 juli 2012 10:25

Igår var vi ut på en liten roadtrip. Tänkte ta med kameran men av nån dum orsak gjorde jag inte det. Först åkte vi till Bursnäs och hälsade på sambons mormor och hans kusin med familj som bor på samma gård. Kusinen höll på och byggde en superst...

Av Lena - 19 juli 2012 21:18

Yeeeaaaahj!! Världens bästa K har lyckats hitta linser som funkar!!  De jag testat förut har fått mig att nästan riva ut ögonen för att det skulle vara skönare än att ha linserna men nu jävlar har jag fått ett par jag inte ens märker att de sitter ...

Presentation

Omröstning

Äter du sill?
 Ja!
 Nej!
 Kan smaka men helst inte.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4
5
6 7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Lenas krypin med Blogkeen
Följ Lenas krypin med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se