Direktlänk till inlägg 13 februari 2010

Hopplöst.

Av Lena - 13 februari 2010 01:19

Varenda kväll när jag lägger mej hoppas jag att jag ska somna fort så det blir morgon fort.

Likförbannat blir jag klarvaken så fort jag lägger mej.

Skulle mycket hellre vara morgonpigg,

det här rent av suger ibland.

Jag menar, vad är det för mening att vara vaken nu?

En kväll som denna,

då jag inte gjort nåt speciellt.

Inte direkt så man ställer sig och dammsuger den här tiden,

fast det skulle behövas.

Sambon ligger och sover så gott.

Undrar vad han drömmer, om han drömmer.

Ääh kan ju inte sitta här och älta halva natten..

Tar å slösurfar lite så kanske kanske jag blir trött snart..

Godnatt med er!

 
ANNONS
 
Lars

Lars

13 februari 2010 04:55

Måste säga att du verkar vara en intressant och fin person som jag skulle vilja lära känna mer =)
Så om du kunde skriva en kommentar i min blogg eller adda mig på msn.
illy2k@live.se så skulle det vara bra =)

Kram

http://illy.bloggplatsen.se

 
Lars

Lars

13 februari 2010 23:05

Varför tror du finland vinner då? :O
Varför är du så sällan på msn? :(
Du råkar inte ha en facebook eller nå då som vi kan snacka på?

http://illy.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 7 augusti 2012 14:05

Ååh vad stolt jag är över Närpeskillen Jonathan Åstrand! Han sprang 200m idag (London/OS) och kom dessvärre inte till semifinal men gjorde ändå en sjuhelvetes bra insats! Dock är det ju lite lotteri det där alltihopa..hade han t.ex sprungit i tre...

Av Lena - 1 augusti 2012 12:19

Vilken underbart superfin dag!! Varmt och skönt, låg ute hela dagen och bara njöööt! Tog en sväng med buggyn på kvällen och hälsade på familjen i Östavall. Där hamnade vi "i jobb".. fick äran att montera ihop dotterns studsmatta med skyddsnät. Va...

Av Lena - 25 juli 2012 00:05

Nytt till nya köket..         Alla tre grejerna kommer från Jotex.   ...

Av Lena - 22 juli 2012 10:25

Igår var vi ut på en liten roadtrip. Tänkte ta med kameran men av nån dum orsak gjorde jag inte det. Först åkte vi till Bursnäs och hälsade på sambons mormor och hans kusin med familj som bor på samma gård. Kusinen höll på och byggde en superst...

Av Lena - 19 juli 2012 21:18

Yeeeaaaahj!! Världens bästa K har lyckats hitta linser som funkar!!  De jag testat förut har fått mig att nästan riva ut ögonen för att det skulle vara skönare än att ha linserna men nu jävlar har jag fått ett par jag inte ens märker att de sitter ...

Presentation

Omröstning

Äter du sill?
 Ja!
 Nej!
 Kan smaka men helst inte.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4
5
6 7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Lenas krypin med Blogkeen
Följ Lenas krypin med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se