Direktlänk till inlägg 8 februari 2010

Ajaj..

Av Lena - 8 februari 2010 09:46

..kan inte påstå att jag "mår som en prins" efter gårdagens skoteråkning. Trillade av två gånger. Första gången bröt jag högertummen "åt fel håll"..det känns idag kan jag lova!! Samt slog knät i skotern..schnyggt blåmärke..

Andra gången landade jag på mage i nån sorts halvspagat vilket känns i benen nu..suck.men men det var kul ändå!!

Utom just när jag trillade av då vill säga..

Bjuder på lite bilder som jag tog uppe vid vindskyddet.


Rufus utforskar..kan ju finnas nån gammal korvbit kvarglömd någonstans...

    


Såå underbart väder..det var nästan 10c däruppe i solen..

    


Korveld på g

  


Jag och mitt platta hår

  


The skoter

  


Redo att åka

    


 
ANNONS
 
Ingen bild

Speedwaylänsman

9 februari 2010 08:39

Hej Lena
Vilka härliga vinterbilder. Hur stor är scootern o vad väger den? Väntar på våren o att få styra ut på mc. Kanske dax att skaffa en snöscooter? Krya på dig.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 7 augusti 2012 14:05

Ååh vad stolt jag är över Närpeskillen Jonathan Åstrand! Han sprang 200m idag (London/OS) och kom dessvärre inte till semifinal men gjorde ändå en sjuhelvetes bra insats! Dock är det ju lite lotteri det där alltihopa..hade han t.ex sprungit i tre...

Av Lena - 1 augusti 2012 12:19

Vilken underbart superfin dag!! Varmt och skönt, låg ute hela dagen och bara njöööt! Tog en sväng med buggyn på kvällen och hälsade på familjen i Östavall. Där hamnade vi "i jobb".. fick äran att montera ihop dotterns studsmatta med skyddsnät. Va...

Av Lena - 25 juli 2012 00:05

Nytt till nya köket..         Alla tre grejerna kommer från Jotex.   ...

Av Lena - 22 juli 2012 10:25

Igår var vi ut på en liten roadtrip. Tänkte ta med kameran men av nån dum orsak gjorde jag inte det. Först åkte vi till Bursnäs och hälsade på sambons mormor och hans kusin med familj som bor på samma gård. Kusinen höll på och byggde en superst...

Av Lena - 19 juli 2012 21:18

Yeeeaaaahj!! Världens bästa K har lyckats hitta linser som funkar!!  De jag testat förut har fått mig att nästan riva ut ögonen för att det skulle vara skönare än att ha linserna men nu jävlar har jag fått ett par jag inte ens märker att de sitter ...

Presentation

Omröstning

Äter du sill?
 Ja!
 Nej!
 Kan smaka men helst inte.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4
5
6 7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Lenas krypin med Blogkeen
Följ Lenas krypin med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se