Alla inlägg under januari 2010

Av Lena - 13 januari 2010 14:05

Det är vackert ute idag!

ANNONS
Av Lena - 12 januari 2010 12:42

Nu har jag uppdaterat bland mina länkar men det känns som att jag glömt en massa bloggar.. aajaa får fylla på när jag kommer på någon.

Då är nästa projekt bokföringen..bläää...men jag måste få nån ordning på alla mina papper. En baksida med att vara egen företagáre. Å andra sidan slipper man denna oreda om man lägger in alla papper i pärmen direkt istället för att lägga dem i högar här och där..

Vad gör ni andra för kul idag då? =)

ANNONS
Av Lena - 12 januari 2010 10:22

Sitter som bäst och väntar på min 10:30 kund..vill börja jobba nuuu....

Igår hade jag extremt mycket att göra. Tror aldrig jag haft så mycket på en dag förut. Men det är ju bra. Varje dag kunde gärna få vara så!

Tror jag måste uppdatera min länksida här..har typ 5 bloggar där.. följer såå många fler nuförtiden..

Nej nu måste jag gå!Av Lena - 11 januari 2010 23:46

Fick en kommentar. Denna gång om nåt helt annat.

Att det typ kändes som att umgås att läsa en kompis blogg. Och ja, jag håller med. Det gör det faktiskt. Minns ett inlägg jag läste där kommentatorn beskrivit väggarna i ett rum som kräkgula. Såg allt framför mej av den lilla beskrivningen, kändes som att jag satt där med dom!

Men för mej är ju en blogg just ett sätt att hänga med i de kompisars vardag jag inte kan närvara i, inte jämt iallafall.

Sen finns det ju såklart de man läser bara för att få sig ett gott skratt också. Eller se coola saker.


Iallafall vill jag bara säga att du också är en superbra kompis,

I really miss you!!  


Av Lena - 11 januari 2010 21:54

till mitt förra inlägg av Lintsu som jag gärna vill kommentera tillbaks på.

Det är svårt att börja äta igen eftersom de är sjuka, eftersom de ser sig själva som size XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXL och tror att alla tycker de är superfeta. Sen när de väl insett att de är sjuka har det förmodligen gått ganska lång tid och då är det svårt att äta, om de ens vill äta.. man kan bara inte kasta i sig ett bigmacmål för kroppen klarar inte av det.

Tror inte du riktigt förstod hur jag tänkte i mitt förra inlägg.

Min "beundran" var väl det att jag själv aldrig skulle kunna sluta äta hur mycket jag än ville. Jag skulle svälta ihjäl. Efter en halv dag. Oavsett hur många proAna bloggar och sidor jag läste, oavsett hur många jag tävlade mot och oavsett hur mycket jag kunde vinna skulle jag inte kunna sluta äta. Har ingen sån gen.

Och bara för att jag skrev "give me a piece of bulimi please" vill jag inte ha det. Jag var ironisk.

:S

Av Lena - 11 januari 2010 00:14

Halkade nyss in på en sk proAna blogg.. vet inte vad jag ska tycka..

Självklart tycker jag ju att det är onormalt att hålla på som de gör, att de är sjuka osv men samtidigt må jag säga att jag beundrar deras viljestyrka på nåt sätt.. tänk om en annan hade en tiondel av deras karaktär, vad mycket man skulle klara av att göra!

Börjar faktiskt bli dags att ta itu med sig själv, det är ju snart beach 2010!! Samtidigt har min motivation aldrig varit sämre...suck. Give me a piece of bulimi please...


Av Lena - 10 januari 2010 19:57

Jag bara äääälskar http://www.felsms.com !!


Ett exempel:


Till: Flickvännen
Sms: Vad hette den där tjejen jag höll på med igår?
Svar: Du kommer hem NU. Tror de finns en hel del att prata om!!

Förklaring: Hade varit ute med några kompisar på festival [ Peace & Love ] och hade då strulat runt med någon tjej. Sms:et skulle såklart inte vara till min flickvänn utan till min polare Jonas. Grälet löste sig och vi har varit tillsammans nu i 5 år.

/Joel

Ett annat:


Till: Pappa
Sms: Nu vet jag. Tänkte döpa din kuk till Raul. Det låter stort och maffigt. Kommer suga av dig i kväll oavsett om du vill eller inte. ;P
Svar: Du kommer inte orka äta middag i kväll förstår jag. Inte efter Raul.

Förklaring: Ni kan inte ana hur jag skämdes när min pappa svarade mig och jag förstod att jag skickat till honom. Fan fan fan. Jag berättade för min kille som smset var menat till. Han kom inte hem till mig på 2 månader efter det.

/Linsan

Av Lena - 10 januari 2010 17:10

Nu är resten av stolarna och en soffa ihopskruvade också där uppe hos grannen.

Tycker att det är kul att göra något annat ibland, som t.ex sätta ihop möbler. Det är en lagom utmaning. Alltid spännande när det är Ikeagrejer..haha..men det gick bra denna gång.

Hon som bor där uppe hade haft predikan i kyrkan idag och hade nämnt mej!

Det tyckte jag var kul! =)

Nu ligger vi och ser på kniven mot strupen maraton..ganska kul program men jag tycker att han Alexander (heter han så??) är så himla överdriven!! Snacka om att försöka kopiera Ramsey...dock lyckas han inge vidare bra..

Presentation

Omröstning

Äter du sill?
 Ja!
 Nej!
 Kan smaka men helst inte.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Lenas krypin med Blogkeen
Följ Lenas krypin med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se