Direktlänk till inlägg 28 januari 2010

Jaha..

Av Lena - 28 januari 2010 10:37

Idag skulle mina fd chefer varit hit och lunchat..men den ena hade fått magsjuka och då ville jag inte ha hit den andra heller..tänker inte riskera att bli sjuk nu.. ska ju vara i Östersund hela helgen. Åker redan imorgon.

Ska på revyn på lördag! Var ifjol också och då var den riktigt bra!

Ska ha middag med många av sambons släkt innan, plankstek står på menyn! Gött!


Känner mej lite märklig i kroppen idag.. tog nog i på nåt konstigt sätt när jag skottade igår..hade så jäävla ont i svanken efteråt!

Försökte med alla medel få det att knaka till för att få det att släppa men det gick inte!! Hängde i en dörrpost för att sträcka ut ryggen, låg på golvet och vred mej åt alla håll och kanter men det hjälpte inte.

Idag känns det lite bättre, iallafall än så länge.

Kunde ju stå rakt när jag klev upp iallafall, det kunde jag inte igår..


 
ANNONS
 
Lina

Lina

28 januari 2010 10:53

Du får ta en lång varm dusch, och sen kräva massage när gubben kommer hem! :)

http://juniorochjag.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 7 augusti 2012 14:05

Ååh vad stolt jag är över Närpeskillen Jonathan Åstrand! Han sprang 200m idag (London/OS) och kom dessvärre inte till semifinal men gjorde ändå en sjuhelvetes bra insats! Dock är det ju lite lotteri det där alltihopa..hade han t.ex sprungit i tre...

Av Lena - 1 augusti 2012 12:19

Vilken underbart superfin dag!! Varmt och skönt, låg ute hela dagen och bara njöööt! Tog en sväng med buggyn på kvällen och hälsade på familjen i Östavall. Där hamnade vi "i jobb".. fick äran att montera ihop dotterns studsmatta med skyddsnät. Va...

Av Lena - 25 juli 2012 00:05

Nytt till nya köket..         Alla tre grejerna kommer från Jotex.   ...

Av Lena - 22 juli 2012 10:25

Igår var vi ut på en liten roadtrip. Tänkte ta med kameran men av nån dum orsak gjorde jag inte det. Först åkte vi till Bursnäs och hälsade på sambons mormor och hans kusin med familj som bor på samma gård. Kusinen höll på och byggde en superst...

Av Lena - 19 juli 2012 21:18

Yeeeaaaahj!! Världens bästa K har lyckats hitta linser som funkar!!  De jag testat förut har fått mig att nästan riva ut ögonen för att det skulle vara skönare än att ha linserna men nu jävlar har jag fått ett par jag inte ens märker att de sitter ...

Presentation

Omröstning

Äter du sill?
 Ja!
 Nej!
 Kan smaka men helst inte.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Lenas krypin med Blogkeen
Följ Lenas krypin med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se