Direktlänk till inlägg 24 januari 2010

Sommaren med Göran

Av Lena - 24 januari 2010 21:58

Ja den har vi sett ikväll. Den var ganska rolig! "Ann Ahl"..hahaha  

Ett minus dock(som inte hade med filmen att göra utan vår tajming)..när vi knäppte av filmen såg jag att de visade Dirty dancing på tv4 film. Och jag hade missat en halvtimme.  Älskar ju den filmen..kan vara världens finaste film faktiskt!


Var ju och firade min ena svågers frus födelsedag idag också.

De har wii och hade köpt nåt nytt Mariospel.

Man kunde spela alla fyra samtidigt. Bökigt bitvis men fruktansvärt kul!!

Tror jag måste ta å önska mej ett wii när jag fyller år..  

 
ANNONS
 
maki

maki

25 januari 2010 09:20

Hej Lena!
Tyvärr, har inte sett Göran, meningen var en gång att gå på riktigt bio, men det blev någen annan film ist.
Snygg klippning Du har,,,,,inte väl själv.?
Nu undrar jag vad är wii?
Ha en trevlig vecka och
heikun keikun
m a k i

http://maki.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 7 augusti 2012 14:05

Ååh vad stolt jag är över Närpeskillen Jonathan Åstrand! Han sprang 200m idag (London/OS) och kom dessvärre inte till semifinal men gjorde ändå en sjuhelvetes bra insats! Dock är det ju lite lotteri det där alltihopa..hade han t.ex sprungit i tre...

Av Lena - 1 augusti 2012 12:19

Vilken underbart superfin dag!! Varmt och skönt, låg ute hela dagen och bara njöööt! Tog en sväng med buggyn på kvällen och hälsade på familjen i Östavall. Där hamnade vi "i jobb".. fick äran att montera ihop dotterns studsmatta med skyddsnät. Va...

Av Lena - 25 juli 2012 00:05

Nytt till nya köket..         Alla tre grejerna kommer från Jotex.   ...

Av Lena - 22 juli 2012 10:25

Igår var vi ut på en liten roadtrip. Tänkte ta med kameran men av nån dum orsak gjorde jag inte det. Först åkte vi till Bursnäs och hälsade på sambons mormor och hans kusin med familj som bor på samma gård. Kusinen höll på och byggde en superst...

Av Lena - 19 juli 2012 21:18

Yeeeaaaahj!! Världens bästa K har lyckats hitta linser som funkar!!  De jag testat förut har fått mig att nästan riva ut ögonen för att det skulle vara skönare än att ha linserna men nu jävlar har jag fått ett par jag inte ens märker att de sitter ...

Presentation

Omröstning

Äter du sill?
 Ja!
 Nej!
 Kan smaka men helst inte.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Lenas krypin med Blogkeen
Följ Lenas krypin med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se