Direktlänk till inlägg 22 januari 2010

Dagens hårlook

Av Lena - 22 januari 2010 12:30

Så här ser mitt hår ut idag. Lite "snällare" än igår.

  


Tänkte visa vad jag använder för produkter.

Notera även den halvvissna blomman i bakgrunden..  Innan jag blåser håret torrt brukar jag ha i BC repair rescue sealed ends i topparna.

Det är utredande och förebygger kluvna toppar. Den gör håret väldigt mjukt och slätt.  

Sen brukar jag ibland ha i nåt mer innan jag blåser håret, ibland inte. Idag var en inte-dag.

Sen när det är torrt pudrar jag i Osis Dust It. Ett puder som ger volym och får håret att verkligen spreta åt alla håll! Älskar denna produkt!! Den ger dock ett matt utseende, så för att flika till håret lite och få glans använder jag Osis Thrill,en ganska lös fibervax.

Som avslutning sprejar jag över Osis Session Fix, en hård hårspray som verkligen fixerar fast frisyren så den håller hela dagen.

Notera att jag alltid får blöta ner håret först, ser inte klok ut när jag vaknar. Man kan tro att det går väldigt vilt till hemma hos oss på nätterna..  


 
ANNONS
 
Ingen bild

annemon

22 januari 2010 13:52


Hej och tack för ditt besök på min sida
hoppas att dagen varit bra och att den fortsätter så
annemon

 
Ingen bild

matilda

22 januari 2010 22:04

när man ser hur fin du är så vill jag också fixa mitt hår... ännu mera lära mig att föna håret, haha ;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 7 augusti 2012 14:05

Ååh vad stolt jag är över Närpeskillen Jonathan Åstrand! Han sprang 200m idag (London/OS) och kom dessvärre inte till semifinal men gjorde ändå en sjuhelvetes bra insats! Dock är det ju lite lotteri det där alltihopa..hade han t.ex sprungit i tre...

Av Lena - 1 augusti 2012 12:19

Vilken underbart superfin dag!! Varmt och skönt, låg ute hela dagen och bara njöööt! Tog en sväng med buggyn på kvällen och hälsade på familjen i Östavall. Där hamnade vi "i jobb".. fick äran att montera ihop dotterns studsmatta med skyddsnät. Va...

Av Lena - 25 juli 2012 00:05

Nytt till nya köket..         Alla tre grejerna kommer från Jotex.   ...

Av Lena - 22 juli 2012 10:25

Igår var vi ut på en liten roadtrip. Tänkte ta med kameran men av nån dum orsak gjorde jag inte det. Först åkte vi till Bursnäs och hälsade på sambons mormor och hans kusin med familj som bor på samma gård. Kusinen höll på och byggde en superst...

Av Lena - 19 juli 2012 21:18

Yeeeaaaahj!! Världens bästa K har lyckats hitta linser som funkar!!  De jag testat förut har fått mig att nästan riva ut ögonen för att det skulle vara skönare än att ha linserna men nu jävlar har jag fått ett par jag inte ens märker att de sitter ...

Presentation

Omröstning

Äter du sill?
 Ja!
 Nej!
 Kan smaka men helst inte.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Lenas krypin med Blogkeen
Följ Lenas krypin med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se