Direktlänk till inlägg 18 november 2009

Okejj då..

Av Lena - 18 november 2009 17:00

Bara för din skull Carro ska jag uppdatera..hehe..eller..nja, kan finnas nån fler där ute som tycker det är dags hoppas jag..

Kan ju börja med att avslöja att jag nu officiellt är egen företagare!=)

Fick min efterlängtade F-skattsedel idag..och så kom även min första annons ut idag! Den gav resultat, det har ringt en del här idag!

Jag ska då alltså (för er som inte vet) öppna en egen frisörsalong här hemma.

Har byggt om och renoverat och grejat typ dygnet runt senaste tiden, men nu är den äntligen klar! Så nice om jag får säga det själv! =)

Har tagit in Schwarzkopfs produkter, eller ja iaf delvis, me love! Osis och BC finnes på mina hyllor..även lite annat smått och gott. Och mer kommer..


Var och fixade det sista i stan igår, passade även på att shoppa.. det blev 4 par tights, en topp, en skjorta, ett linne, en tunika, 2 scarves, ögonskuggor, nagellack, bodymist, läppglans, bh+trosa, ett armband, m.m Riktigt nöjd!

Vore jag en modebloggare hade jag ju naturligtvis lagt upp bilder på grejerna men det orkar jag inte göra..inte nu iaf.. prio ett är att få in bilder på salongen..ska fixa det..snart..=) 
ANNONS
 
Linda

Linda

18 november 2009 20:21

Najs =)
Lycka till me företagandet!
E kommer ti ga prima hede me tänn härliga personlihäjt!

http://lindaskarameller.blogspot.com

 
Fillan

Fillan

25 januari 2010 18:11

Hej Snygging!!

Hoppas allt går bra med jobbet ska nog klippa mig där om planerna går åt rätt håll.
De såg som sakt NAAAJJJSSS utt!!;)

http://www.fillansliv.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 7 augusti 2012 14:05

Ååh vad stolt jag är över Närpeskillen Jonathan Åstrand! Han sprang 200m idag (London/OS) och kom dessvärre inte till semifinal men gjorde ändå en sjuhelvetes bra insats! Dock är det ju lite lotteri det där alltihopa..hade han t.ex sprungit i tre...

Av Lena - 1 augusti 2012 12:19

Vilken underbart superfin dag!! Varmt och skönt, låg ute hela dagen och bara njöööt! Tog en sväng med buggyn på kvällen och hälsade på familjen i Östavall. Där hamnade vi "i jobb".. fick äran att montera ihop dotterns studsmatta med skyddsnät. Va...

Av Lena - 25 juli 2012 00:05

Nytt till nya köket..         Alla tre grejerna kommer från Jotex.   ...

Av Lena - 22 juli 2012 10:25

Igår var vi ut på en liten roadtrip. Tänkte ta med kameran men av nån dum orsak gjorde jag inte det. Först åkte vi till Bursnäs och hälsade på sambons mormor och hans kusin med familj som bor på samma gård. Kusinen höll på och byggde en superst...

Av Lena - 19 juli 2012 21:18

Yeeeaaaahj!! Världens bästa K har lyckats hitta linser som funkar!!  De jag testat förut har fått mig att nästan riva ut ögonen för att det skulle vara skönare än att ha linserna men nu jävlar har jag fått ett par jag inte ens märker att de sitter ...

Presentation

Omröstning

Äter du sill?
 Ja!
 Nej!
 Kan smaka men helst inte.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Lenas krypin med Blogkeen
Följ Lenas krypin med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se