Direktlänk till inlägg 1 november 2009

Sunday

Av Lena - 1 november 2009 14:32

Jepp det är det!

Och vet ni vad det betyder?

Imorgon är det måndag! Men! Inte vilken måndag som helst! Det är sista måndagen jag jobbar på mitt nuvarande jobb! Min sista vecka! Känns..konstigt. Skönt att bli sin egen chef men samtidigt kommer jag att toksakna att jobba med mina två chefer..knasigare chefer får man leta efter. Jaja jag kommer ju att träffa dom ändå men inte som jag gör nu.

Detta innebär även uppgradering för Rufus the dog. Istället för att vara "hemmahund" ska han bli salongshund. Han ska alltså börja jobba. =)

Undras om det kommer snö imorgon? Det ska snöa i Dalarna inatt..sen skulle ovädret komma uppåt jämtland på måndageftermiddag. På tv4:as karta tyckte jag minsann mej se att det även skulle komma här. :) 
ANNONS
 
Lotten

Lotten

1 november 2009 18:39

Va kul att du ska öpen egen salong :) Lycka till vännin!
Salongshunden Rufus, hihi ;)

http://lottenshemligheter.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 7 augusti 2012 14:05

Ååh vad stolt jag är över Närpeskillen Jonathan Åstrand! Han sprang 200m idag (London/OS) och kom dessvärre inte till semifinal men gjorde ändå en sjuhelvetes bra insats! Dock är det ju lite lotteri det där alltihopa..hade han t.ex sprungit i tre...

Av Lena - 1 augusti 2012 12:19

Vilken underbart superfin dag!! Varmt och skönt, låg ute hela dagen och bara njöööt! Tog en sväng med buggyn på kvällen och hälsade på familjen i Östavall. Där hamnade vi "i jobb".. fick äran att montera ihop dotterns studsmatta med skyddsnät. Va...

Av Lena - 25 juli 2012 00:05

Nytt till nya köket..         Alla tre grejerna kommer från Jotex.   ...

Av Lena - 22 juli 2012 10:25

Igår var vi ut på en liten roadtrip. Tänkte ta med kameran men av nån dum orsak gjorde jag inte det. Först åkte vi till Bursnäs och hälsade på sambons mormor och hans kusin med familj som bor på samma gård. Kusinen höll på och byggde en superst...

Av Lena - 19 juli 2012 21:18

Yeeeaaaahj!! Världens bästa K har lyckats hitta linser som funkar!!  De jag testat förut har fått mig att nästan riva ut ögonen för att det skulle vara skönare än att ha linserna men nu jävlar har jag fått ett par jag inte ens märker att de sitter ...

Presentation

Omröstning

Äter du sill?
 Ja!
 Nej!
 Kan smaka men helst inte.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Lenas krypin med Blogkeen
Följ Lenas krypin med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se