Alla inlägg under oktober 2009

Av Lena - 23 oktober 2009 23:25

Denna dag har inte alls varit bra. Eller egentligen är det väl bara en sak som inte gått min väg och den saken räcker gott och väl. Migrän...det slog ner som en bomb vid 10:30. Jippii.. jag som jobbar till 17:30 på fredagar och hade massa kunder bokade. Så det var bara att bita ihop. Tack gode gud för värktabletter..även fast dom inte hjälpte så mycket.

Idol ikväll då..Nicklas som åkte ut. En grabb som sjunger bra men inte gjort nåt större intryck på mej. Erik ska ju vinna. Calle tvåa. Reza trea. Eller möjligen Mariette..eller Tove. Jaja ettan å tvåan är jag säker på.


Är lite omotiverad att skriva just nu..man blir lite seg av migrän.

Men iallafall är det ju jättekul att lite nytt folk hittat hit!=) Me like!
ANNONS
Av Lena - 22 oktober 2009 23:31

Har sett resultatet på mina trafikkällor.

Så vad väntar ni på? KLICKA!!


http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=lenaskrypin

ANNONS
Av Lena - 22 oktober 2009 22:21

...sen är det helg!!

Läste en sak på en blogg igår jag inte tyckte var så kul..där stod det att min biologiska klocka tickar iväg och att jag ska börja planera familj.

Ja jag ska skaffa barn. Men inte ídag. Och inte imorgon. Men kanske om 3, 4 eller 5 år. Så det så.

Och så har jag sagt hela tiden. Vet inte var det blev missförstånd..

Tyckte som sagt inte det där var så kul att nån la ut på sin blogg eftersom säkert många av dom som läser den vet vem jag är..men..inget jag tänker fundera nåt mer på. Ville bara säga det där.


Däremot undrar jag var ni läsare tycker gränsen går? Är det okej att skriva om vad som helst?

En del bloggare kommenterar ju tidningsartiklar nervärderande utan en tanke på t.ex offrets anhöriga, andra förlöjligar dom och skriver nåt underhållande även fast tidningsartikeln från början kan vara nåt ganska allvarligt.

Var drar ni gränsen? Vad skulle ni ALDRIG skriva om? Smaskiga detaljer om era närmaste? Ditt eget sexliv? Löst skvaller? Håna en kändis?

Eller drar ni gränsen mycket tidigare och vill knappt ens berätta nåt om er själva mer än att ni typ "tog en fika på stan idag"?

Själv är jag ganska öppen, men vissa saker är privata. Har jag t.ex blivit osams med nån i min bekantskapskrets är det ingen jag sitter och uttalar mej om på bloggen. Det tar jag med personen det handlar om.

Berättar nån nåt i förtroende skriver jag det självklart inte på bloggen.

Vad det gäller läsarnas kommentarer har jag i dagsläget godkänt ALLA kommentarer jag fått, klart alla ska få ha en egen åsikt! Skulle däremot folk börja tokspamma för att göra reklam för sin egen blogg kan det hända jag skulle tröttna och bara ta bort dom. Jag har ju valt att godkänna kommentarerna just för att undvika sånt eftersom jag personligen tycker det är skittråkigt att kolla kommentarna om de är "sönderspammade"..eftersom jag gillar eempel skriver jag ett. Säg att en blogg jag läser gjort ett inlägg jag reagerar över och ser att en del folk kommenterat inlägget, klart jag blir nyfiken över hur folk reagerat och även kollar kommentarerna. Men är det bara två "vanliga" kommentarer och 43 "spammkommentarer" är det ju skittråkigt att ens kolla..e ni me?

Gud vilket föredrag det blev om detta..haha..nu får det vara nog!


Ska ta mej en varm och skön dusch istället..  Kram på er!

Av Lena - 21 oktober 2009 23:17

Nyss hemkommen från Östersund, varit dit och hälsat på sambons bror Rikard och fästmön Hanna.

Dom hade nyss tapetserat om i sitt "lilla" (nja, snarare enorma) vardagsrum. Very nice! =)


Min kära sambo som när vi träffades bara rakade av sig allt hår har nu kommit på att han ska ha dreads..omg..va tycker ni..är det en bra idé?? Visserligen tycker jag att dreads kan vara coolt men det kom som lite oväntat.. :)


Konstigt det är, ikväll när vi kom på att vi skulle dra dit, då vill typ alla man känner komma och hälsa på..telefonen ringer i ett kör..men när man inte har nåt för sig är det ingen som kommer eller ringer..varför inte tvärtom istället?


Ha en fortsatt trevlig kväll/natt people! =)
Av Lena - 20 oktober 2009 20:38

Klicka på denna länk om du vill få mer besökare på din blogg!


http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=lenaskrypin

Av Lena - 20 oktober 2009 20:20

Säger detta igen..vad mycket underbara bloggar det finns!

Har kollat runt lite på senast uppdaterade här på bloggplatsen..och ja, jag har nog inte fattat förräns nu hur stor bloggvärlden egentligen är.

Har själv haft flera olika bloggar men aldrig kollat runt som jag gör nu.

En del bara måste man kommentera, för visst blir man väl glad om man t.ex skrivit att man är dunderförkyld och så skriver nån "krya på dej"?

Jag tycker det iallafall!

Men jag är en sån människa som ler mot de flesta jag möter på stan och kanske tillochmed säger hej fast jag inte känner dom..för jag är själv en sån som uppskattar sådana små saker i vardagen.

Bara en sån sak att en tjej på en butik säger "ha en bra dag!" när man betalat och ska gå gör mej glad!


Gillar däremot inte otrevlig personal på butiker..sånt kan få mej att gå därifrån fast jag egentligen kunnat tänka mej att köpa nånting där.

Så upp med smilbanden gott folk!

Av Lena - 20 oktober 2009 17:47

Fick en kommentar av Carro igår:

lena guess what! jag ska inte äta godis, kakor, kladdis, chips eller dricka cola förrän nästa måndag... är det tänkt.... dag 2 nu och känns som om jag kanske klarar det. SÅ, alltså är det bra att du äter kladdis, och ännu bättre om du äter för mig också! :)


Haha jadu Carro..vad ska man säga.. LYCKA TILL!! Vet vilket choklad- och colamonster du är!! Men förhoppningsvis blir du mer peppad att klara det där av att jag inte tror det för tio öre.. XD

Har du förresten hört att Sulan ska få en lillasyster?


Till er som inte vet vem Sulan är så är det en whippet som är på mitt jobb. Nu ska han få en lillasyster i form av en saluki om några veckor..wonderful!


Nu är iallafall kladdkakan slut..hann få en liiiten bit till idag innan sambon glufsade i sig det sista. Bra det så slipper man äta mer. Tyvärr ligger ica och konsum alldeles för nära mitt hem..alldeles för lätt att åka dit och handla när man blir sugen.. :(

Av Lena - 19 oktober 2009 22:41

Näe, inte riktigt än.

Ligger här och funderar på livet.

Kan ärligt säga att jag inte kommer fram till nåt.. :S


What else? Har jobbat idag då..as usual..sen kom Vera hit och hälsade på.. vi fixade lite "finfika" bestående av kladdkaka med grädde.. väldigt nyttigt alltså. Jag som så stort skulle bli nyttigare igen..tackade till och med nej till fika på jobbet idag..men..det tog jag igen med råge kväll kan jag säga..hehe..

Vet inte vart min motivation med det där nyttiga har tagit vägen..suck..

Känner mej trött och slut hela tiden..kanske är nån förkylning på gång..men då har den varit på gång länge för så här har jag känt mej ett bra tag.


Haha bara måste lägga in denna..i just löööv denna man!

Det blev väl en bra avslutning? ;)

Presentation

Omröstning

Äter du sill?
 Ja!
 Nej!
 Kan smaka men helst inte.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Lenas krypin med Blogkeen
Följ Lenas krypin med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se