Direktlänk till inlägg 27 oktober 2009

Vill ha..

Av Lena - 27 oktober 2009 22:56

..en grand danois! Vilka stiliga hundar alltså!

Har hittat´flera grand danoisbloggar och efter att ha läst dom vill jag ha en grandis ännu mer!

Det är klart..storleksmässigt är det ju som att ha en häst inne och klart det är mycket jobb men dom verkar ju vara hur goa som helst!

Visserligen kunde jag inte ha nån bättre hund än Rufus, ska inte klaga men en grandis har jag länge velat haft.

En Rufus är inget jag nånsin suktat efter men så en dag i början av mars-04 tog min ena chef med mej till en kvinna som hade en hund tillfälligt som av flera tråkiga orsaker höll på att bli hemlös och ja.. man ska ju aldrig åka å titta på nåt om man inte menat ta med det hem..för när han glatt mötte oss i dörren och senare slängde sig på rygg för att bli kliad på magen var jag fast. Det var "the dog", hunden med stort H, den som var ämnad för mej.

Helt smärtfritt har det inte alltid varit, vi har haft våra duster för Rufus är en kille med en väldigt stor egen vilja. Men i det hela stora har jag bara bra och roliga minnen av honom, bättre vän får man leta efter.

Även fast det (förhoppningsvis) är länge kvar till den dagen han ska lämna jordelivet sitter jag redan nu och oroar mej. Kan inte tänka mej ett liv utan honom. Kan inte tänka mej att åka beachbuggy utan att han lyckligast i världen ska sitta bredvid i framsätet med öronen fladdrande i vinden. Kan inte tänka mej att komma hem utan att mötas av en toklycklig Rufus som varje gång beter sig som om jag varit borta i flera dar fast jag kanske bara varit borta en liten liten stund. Kan inte tänka mej att aldrig mer få skratta åt hans idiotfnatt han kan få ibland, när han är överenergisk och bara kutar runt en i tajta cirklar i en väldigt hög fart och busmorrar.

Hua. Blir ledsen av att tänka på sånt. Men som sagt är det förhoppningsvis länge kvar till den dagen.

Man får ta vara på den tid vi har kvar och göra det bästa.

Älskade vovve, kunde man ha fått en finare kompis än dej? Näe, inte jag iallafall. Love you.


  

 
ANNONS
 
Herman Hedning

Herman Hedning

28 oktober 2009 10:18

En får tacka för den fina kommentaren!
Din Rufus ser ut att vara ett riktigt charmtroll.

http://www.fshundfoder.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Jenny

30 oktober 2009 10:22

Härliga rufe.Världens härligast boff alltså..har så drygt et an me jämna mellanrum..:(

 
Ann-Louise

Ann-Louise

21 januari 2010 19:15

Hm..kände igen mig,det var hos oss Rufus hade tillfälligt hem..vi är så glada att du övertog honom,bättre kunde han inte fått!!

http://www.softcolors.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 7 augusti 2012 14:05

Ååh vad stolt jag är över Närpeskillen Jonathan Åstrand! Han sprang 200m idag (London/OS) och kom dessvärre inte till semifinal men gjorde ändå en sjuhelvetes bra insats! Dock är det ju lite lotteri det där alltihopa..hade han t.ex sprungit i tre...

Av Lena - 1 augusti 2012 12:19

Vilken underbart superfin dag!! Varmt och skönt, låg ute hela dagen och bara njöööt! Tog en sväng med buggyn på kvällen och hälsade på familjen i Östavall. Där hamnade vi "i jobb".. fick äran att montera ihop dotterns studsmatta med skyddsnät. Va...

Av Lena - 25 juli 2012 00:05

Nytt till nya köket..         Alla tre grejerna kommer från Jotex.   ...

Av Lena - 22 juli 2012 10:25

Igår var vi ut på en liten roadtrip. Tänkte ta med kameran men av nån dum orsak gjorde jag inte det. Först åkte vi till Bursnäs och hälsade på sambons mormor och hans kusin med familj som bor på samma gård. Kusinen höll på och byggde en superst...

Av Lena - 19 juli 2012 21:18

Yeeeaaaahj!! Världens bästa K har lyckats hitta linser som funkar!!  De jag testat förut har fått mig att nästan riva ut ögonen för att det skulle vara skönare än att ha linserna men nu jävlar har jag fått ett par jag inte ens märker att de sitter ...

Presentation

Omröstning

Äter du sill?
 Ja!
 Nej!
 Kan smaka men helst inte.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Lenas krypin med Blogkeen
Följ Lenas krypin med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se