Direktlänk till inlägg 24 oktober 2009

Då ska vi se...

Av Lena - 24 oktober 2009 18:16

*Diska - check

*Röja undan/ kasta skor - check

*Flytta om i garderoberna - check

*Plocka undan alla smågrejer som är överallt - check. Typ.


Ja då har man fått nånting gjort idag iallafall. Har sprungit upp på vinden med en massa grejer..lär väl fan få träningsvärk imorgon, haha. Sällan man springer upp och ner för trappor en massa gånger på en dag.

Vad händer och fötter ikväll då? Sambon ville dra på krogen..det ville inte jag. Har så mycket att göra här hemma tycker jag och till skillnad från han blir jag jätteseg dagen efter och då blir det inget gjort. Lika bra att ta det lugnt.

Tänkte jag ska måla om ett skrivbord, kanske ska "sandpappra" det ikväll om ork finnes. Fast samtidigt tycker jag att jag gjort min del idag, kan vara skönt att bara ta det lugnt oxå.


Längtar efter snön när jag ser de här bilderna...

           
ANNONS
 
Ann-Margret

Ann-Margret

24 oktober 2009 22:11

Ja med så rejält med snö längtar man verkligen, men blir det bara slask får det gärna vara för min del......Vilken söt liten hund på bilden.

http://www.heratorpetsvinja.webs.com

 
Fikan

Fikan

26 oktober 2009 17:22

Menmen! Du hade ju en superfin liten voffsi du med! För jag antaaar att det är den på bilden som är den du nämnt i senare inlägg. Jättemysig blogg! :)

http://feline.bloggplatsen.se

 
Micke

Micke

30 oktober 2009 20:19

Underbara foton... :) Tack för besöket in till mig :)

http://tomten.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 7 augusti 2012 14:05

Ååh vad stolt jag är över Närpeskillen Jonathan Åstrand! Han sprang 200m idag (London/OS) och kom dessvärre inte till semifinal men gjorde ändå en sjuhelvetes bra insats! Dock är det ju lite lotteri det där alltihopa..hade han t.ex sprungit i tre...

Av Lena - 1 augusti 2012 12:19

Vilken underbart superfin dag!! Varmt och skönt, låg ute hela dagen och bara njöööt! Tog en sväng med buggyn på kvällen och hälsade på familjen i Östavall. Där hamnade vi "i jobb".. fick äran att montera ihop dotterns studsmatta med skyddsnät. Va...

Av Lena - 25 juli 2012 00:05

Nytt till nya köket..         Alla tre grejerna kommer från Jotex.   ...

Av Lena - 22 juli 2012 10:25

Igår var vi ut på en liten roadtrip. Tänkte ta med kameran men av nån dum orsak gjorde jag inte det. Först åkte vi till Bursnäs och hälsade på sambons mormor och hans kusin med familj som bor på samma gård. Kusinen höll på och byggde en superst...

Av Lena - 19 juli 2012 21:18

Yeeeaaaahj!! Världens bästa K har lyckats hitta linser som funkar!!  De jag testat förut har fått mig att nästan riva ut ögonen för att det skulle vara skönare än att ha linserna men nu jävlar har jag fått ett par jag inte ens märker att de sitter ...

Presentation

Omröstning

Äter du sill?
 Ja!
 Nej!
 Kan smaka men helst inte.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Lenas krypin med Blogkeen
Följ Lenas krypin med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se