Direktlänk till inlägg 19 oktober 2009

Sovdax?

Av Lena - 19 oktober 2009 22:41

Näe, inte riktigt än.

Ligger här och funderar på livet.

Kan ärligt säga att jag inte kommer fram till nåt.. :S


What else? Har jobbat idag då..as usual..sen kom Vera hit och hälsade på.. vi fixade lite "finfika" bestående av kladdkaka med grädde.. väldigt nyttigt alltså. Jag som så stort skulle bli nyttigare igen..tackade till och med nej till fika på jobbet idag..men..det tog jag igen med råge kväll kan jag säga..hehe..

Vet inte vart min motivation med det där nyttiga har tagit vägen..suck..

Känner mej trött och slut hela tiden..kanske är nån förkylning på gång..men då har den varit på gång länge för så här har jag känt mej ett bra tag.


Haha bara måste lägga in denna..i just löööv denna man!

Det blev väl en bra avslutning? ;)

 
ANNONS
 
Maddo

Maddo

19 oktober 2009 22:55

Oj vad roligt med en ny läsare! Men du behöver inte bli sugen på bulle om du ätit kladdkaka väl? ;) hihi. kram

http://blogg.dreammaddo.se

 
Ingen bild

carro

20 oktober 2009 16:42

lena guess what! jag ska inte äta godis, kakor, kladdis, chips eller dricka cola förrän nästa måndag... är det tänkt.... dag 2 nu och känns som om jag kanske klarar det. SÅ, alltså är det bra att du äter kladdis, och ännu bättre om du äter för mig också! :)

 
Sanna

Sanna

20 oktober 2009 16:58

Håller med om godsakerna. hehe!

http://universalappeal.blogg.se/index.html

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 7 augusti 2012 14:05

Ååh vad stolt jag är över Närpeskillen Jonathan Åstrand! Han sprang 200m idag (London/OS) och kom dessvärre inte till semifinal men gjorde ändå en sjuhelvetes bra insats! Dock är det ju lite lotteri det där alltihopa..hade han t.ex sprungit i tre...

Av Lena - 1 augusti 2012 12:19

Vilken underbart superfin dag!! Varmt och skönt, låg ute hela dagen och bara njöööt! Tog en sväng med buggyn på kvällen och hälsade på familjen i Östavall. Där hamnade vi "i jobb".. fick äran att montera ihop dotterns studsmatta med skyddsnät. Va...

Av Lena - 25 juli 2012 00:05

Nytt till nya köket..         Alla tre grejerna kommer från Jotex.   ...

Av Lena - 22 juli 2012 10:25

Igår var vi ut på en liten roadtrip. Tänkte ta med kameran men av nån dum orsak gjorde jag inte det. Först åkte vi till Bursnäs och hälsade på sambons mormor och hans kusin med familj som bor på samma gård. Kusinen höll på och byggde en superst...

Av Lena - 19 juli 2012 21:18

Yeeeaaaahj!! Världens bästa K har lyckats hitta linser som funkar!!  De jag testat förut har fått mig att nästan riva ut ögonen för att det skulle vara skönare än att ha linserna men nu jävlar har jag fått ett par jag inte ens märker att de sitter ...

Presentation

Omröstning

Äter du sill?
 Ja!
 Nej!
 Kan smaka men helst inte.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Lenas krypin med Blogkeen
Följ Lenas krypin med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se