Direktlänk till inlägg 31 augusti 2009

Måndag

Av Lena - 31 augusti 2009 20:28

Ha! Min efterfrågan på kommentarer gav resultat! =)

kära bullen, jag har ett problem. det är så att min pojkvän alltid blir fullast, han blir som radiostyrd och svår att ha å göra med. hjälp mig, vad ska jag göra??

som vanligt är det inte tjejen i filmen som skrivit brevet /Mattis

Ja du Mattis, ett konstigt fenomen det där..kan ju lugna dej med att du inte är den första och definitivt inte den sista som har detta problem.

Min lösning är: Lirka upp ölflaskorna/burkarna, töm ut innehållet och häll i lättöl. Förslut flaskorna/burken igen och sen ska vi se vem som blir näste man (för det lär ju knappast bli en kvinna såvida inte jag tar en födelsedagsfylla) att ta hem priset som "kvällens alkoholsvamp". Mohahaaa...;)


Idag är det måndag och första dagen i resten av mitt liv.

Körde igång med lchf idag..gjorde ju det i mars men sen kom jag aldrig igång igen..men nu jävlar..

Tog även en prommis med Pontus (min äldste svågers svärfars hund).

Det märks att man inte rört på sig mer än nödvändigt på sistone om vi säger så..

Skulle behöva börja styrketräna eftersom jag märker att min kropp skulle behöva det pga det jobb jag har men det är ju så fruktansvärt trååååkigt...bläääh...men...ja min rygg skulle behöva lite fler muskler helt enkelt.


Jösses vad mörkt det är ute..klockan är ju bara 20:39. Hösten visar sig mer och mer. Igår blåste det värsta höstvindarna, me don´t like. Me do like hösten i övrigt, tycker den är mysig utom just blåsten.

Det är så fint när löven blir alla möjliga färger, när det blir lite kyligt och man kan promenera utan att svettas ihjäl, när det blir mörkt och man kan tända en massa ljus och bara mysa i soffan och se på film. Tedrickning är även det en sak man gör mer på hösten. Älskar te men på sommaren är man helt enkelt inte sugen på te.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 7 augusti 2012 14:05

Ååh vad stolt jag är över Närpeskillen Jonathan Åstrand! Han sprang 200m idag (London/OS) och kom dessvärre inte till semifinal men gjorde ändå en sjuhelvetes bra insats! Dock är det ju lite lotteri det där alltihopa..hade han t.ex sprungit i tre...

Av Lena - 1 augusti 2012 12:19

Vilken underbart superfin dag!! Varmt och skönt, låg ute hela dagen och bara njöööt! Tog en sväng med buggyn på kvällen och hälsade på familjen i Östavall. Där hamnade vi "i jobb".. fick äran att montera ihop dotterns studsmatta med skyddsnät. Va...

Av Lena - 25 juli 2012 00:05

Nytt till nya köket..         Alla tre grejerna kommer från Jotex.   ...

Av Lena - 22 juli 2012 10:25

Igår var vi ut på en liten roadtrip. Tänkte ta med kameran men av nån dum orsak gjorde jag inte det. Först åkte vi till Bursnäs och hälsade på sambons mormor och hans kusin med familj som bor på samma gård. Kusinen höll på och byggde en superst...

Av Lena - 19 juli 2012 21:18

Yeeeaaaahj!! Världens bästa K har lyckats hitta linser som funkar!!  De jag testat förut har fått mig att nästan riva ut ögonen för att det skulle vara skönare än att ha linserna men nu jävlar har jag fått ett par jag inte ens märker att de sitter ...

Presentation

Omröstning

Äter du sill?
 Ja!
 Nej!
 Kan smaka men helst inte.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Lenas krypin med Blogkeen
Följ Lenas krypin med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se