Direktlänk till inlägg 30 augusti 2009

Söndag. IGEN.

Av Lena - 30 augusti 2009 13:45

Tycker det är söndag ofta..helgerna går så jäkla fort!

Antingen slöar man bort helgen eller så har man så mycket för sig att man knappt hinner reflektera över att det är helg.


Har fortfarande ont i skallen..antar att det är spänningshuvudvärk.

Länge sen jag var på massage, det märks direkt eftersom jag vanligtvis går var fjärde vecka.

Men på torsdag är det dags igen iallafall. Brukar orka stå ut med huvudvärken även om jag jobbar när jag vet att jag får hjälp inom kort. "Bara fyra dagar kvar tills massagen..."


Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om här. Men jag vet att jag har läsare här, det ser jag ju på statisktiken.. Vad jag däremot inte vet är varför folk så sällan kommenterar här! Hallå?! Skärp er!! Har ni frågor, vad som helst (i stort sett) kan ni fråga i kommentarsfältet så lovar jag att jag ska göra mitt bästa för att komma på ett så bra svar som möjligt. Är det nåt ni vill jag ska skriva eller berätta om, jamen skriv åsikt i kommentarsfältet. Om ni så bara vill höra en godnattsaga..jag har ganska bra fantasi faktiskt. ;)


Det blev inge mittis för mej igår. Låg hemma på soffan och pratade skit med Mattis. Tror inte jag missade nåt.. det verkade vara ganska bökigt ute. Men det blir det väl när det är massor med folk ute.

När spriten går in går vettet ut. 
ANNONS
 
Ingen bild

mattis

30 augusti 2009 19:20

kära bullen, jag har ett problem. det är så att min pojkvän alltid blir fullast, han blir som radiostyrd och svår att ha å göra med. hjälp mig, vad ska jag göra??

som vanligt är det inte tjejen i filmen som skrivit brevet

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 7 augusti 2012 14:05

Ååh vad stolt jag är över Närpeskillen Jonathan Åstrand! Han sprang 200m idag (London/OS) och kom dessvärre inte till semifinal men gjorde ändå en sjuhelvetes bra insats! Dock är det ju lite lotteri det där alltihopa..hade han t.ex sprungit i tre...

Av Lena - 1 augusti 2012 12:19

Vilken underbart superfin dag!! Varmt och skönt, låg ute hela dagen och bara njöööt! Tog en sväng med buggyn på kvällen och hälsade på familjen i Östavall. Där hamnade vi "i jobb".. fick äran att montera ihop dotterns studsmatta med skyddsnät. Va...

Av Lena - 25 juli 2012 00:05

Nytt till nya köket..         Alla tre grejerna kommer från Jotex.   ...

Av Lena - 22 juli 2012 10:25

Igår var vi ut på en liten roadtrip. Tänkte ta med kameran men av nån dum orsak gjorde jag inte det. Först åkte vi till Bursnäs och hälsade på sambons mormor och hans kusin med familj som bor på samma gård. Kusinen höll på och byggde en superst...

Av Lena - 19 juli 2012 21:18

Yeeeaaaahj!! Världens bästa K har lyckats hitta linser som funkar!!  De jag testat förut har fått mig att nästan riva ut ögonen för att det skulle vara skönare än att ha linserna men nu jävlar har jag fått ett par jag inte ens märker att de sitter ...

Presentation

Omröstning

Äter du sill?
 Ja!
 Nej!
 Kan smaka men helst inte.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Lenas krypin med Blogkeen
Följ Lenas krypin med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se