Direktlänk till inlägg 14 juli 2009

My duty

Av Lena - 14 juli 2009 20:24

Det känns som att det är mitt uppdrag att lotsa runt er lite i bloggvärlden.. bland de lite större bloggarna.

Jag är ingen sån som slaviskt följer en massa bloggar men det händer då och då att nån blogg fångar min uppmärksamhet lite extra.


 Min favorit är då Egoinas värld. Den finns länkad från denna sida men jag tycker den är värd att nämnas ändå. (obs! kräver att man har bred humor!)

http://egoinas.se


En dag trillade jag in på denna blogg, nyfiken eftersom den verkar vara så populär. Men oj vad besviken jag blev..droppen blev ett klipp med en videobloggning. Då insåg jag att nåt är verkligen fel i damens skalle! "Jag har aldrig rört blekning!" Nej absolut inte med den utväxten hon har på en del bilder..."ååh jag tjänar så mycket pengar på min blogg"..jaja..skryt lagom. Eller så gör hon allt för att driva med sig själv..men..då misslyckas hon..den är inte ens rolig...har iofs inte orkat läsa mer än ca 10 inlägg men det räckte gott och väl..aja, vill ni trots mina varningar (eller kanske just därför) ändå kika in där har ni adressen nedan

http://kissies.se


Bara för att det finns idioter som trakasserar istället för att helt enkelt skita i att läsa en blogg dom inte gillar.

Bara för att hon säger vad hon tycker.

Bara för att hon är så..ja vad är är hon egentligen? Cool?

Mina damer och herrar, tillåt mej presentera Carolina Gynning!

http://www.stureplan.se/frame.php?main=http://blogg.stureplan.se/gynning/


Dena tjej tipsar om en massa söta och/eller smarta saker i dubbel bemärkelse (spana bara in bakelserna från hello kitty cafeét!).

Ett plus för alla bilder!

http://foki.blogg.se


En kul kille=) (kan ju inte enbart tipsa om kvinnliga bloggare)

http://soranismail.bloggagratis.se/


Tror jag fortsätter denna tipslista nån annan dag, har varit till veterinären med vovven idag och skrapat tandsten..han blev sövd och är fortfarande lite groggy och känner sig allmänt konstig och ser ut att vilja ha lite närhet så allt kanske känns lite bättre..  ciao! 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 7 augusti 2012 14:05

Ååh vad stolt jag är över Närpeskillen Jonathan Åstrand! Han sprang 200m idag (London/OS) och kom dessvärre inte till semifinal men gjorde ändå en sjuhelvetes bra insats! Dock är det ju lite lotteri det där alltihopa..hade han t.ex sprungit i tre...

Av Lena - 1 augusti 2012 12:19

Vilken underbart superfin dag!! Varmt och skönt, låg ute hela dagen och bara njöööt! Tog en sväng med buggyn på kvällen och hälsade på familjen i Östavall. Där hamnade vi "i jobb".. fick äran att montera ihop dotterns studsmatta med skyddsnät. Va...

Av Lena - 25 juli 2012 00:05

Nytt till nya köket..         Alla tre grejerna kommer från Jotex.   ...

Av Lena - 22 juli 2012 10:25

Igår var vi ut på en liten roadtrip. Tänkte ta med kameran men av nån dum orsak gjorde jag inte det. Först åkte vi till Bursnäs och hälsade på sambons mormor och hans kusin med familj som bor på samma gård. Kusinen höll på och byggde en superst...

Av Lena - 19 juli 2012 21:18

Yeeeaaaahj!! Världens bästa K har lyckats hitta linser som funkar!!  De jag testat förut har fått mig att nästan riva ut ögonen för att det skulle vara skönare än att ha linserna men nu jävlar har jag fått ett par jag inte ens märker att de sitter ...

Presentation

Omröstning

Äter du sill?
 Ja!
 Nej!
 Kan smaka men helst inte.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Lenas krypin med Blogkeen
Följ Lenas krypin med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se