Direktlänk till inlägg 8 juli 2009

Brr

Av Lena - 8 juli 2009 20:03

Nu har det ju blivit kall- och regnväder!! Vill ju ha sooool!!!! Jaja, semestern börjar nästa vecka så då blir det förhoppningsvis bättre!=)

My dearest har köpt en beachbuggy..och ingen är gladare för det än Rufus! Man behöver bara snegla på bilen så kutar han dit och hoppar in i hopp om att få åka..men det är klart, där vädrar det skönt och så ser han bra i den. I renaulten ser han inte ett jota oavsett var han sitter..


Färgade utväxten ikväll. Försöker hålla mej åt blonda hållet nu med blonda toppar och mörk botten och då passar det inte så bra in med en blond rand längst ner i rötterna..men det är svårt att bara göra utväxten någotsånär lika eftersom det är så mycket roligare att göra stora förändringar!! Men men, ska försöka spara ut håret lite och då är det bäst att slita så lite som möjligt på dom stackars längderna och topparna.. 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 7 augusti 2012 14:05

Ååh vad stolt jag är över Närpeskillen Jonathan Åstrand! Han sprang 200m idag (London/OS) och kom dessvärre inte till semifinal men gjorde ändå en sjuhelvetes bra insats! Dock är det ju lite lotteri det där alltihopa..hade han t.ex sprungit i tre...

Av Lena - 1 augusti 2012 12:19

Vilken underbart superfin dag!! Varmt och skönt, låg ute hela dagen och bara njöööt! Tog en sväng med buggyn på kvällen och hälsade på familjen i Östavall. Där hamnade vi "i jobb".. fick äran att montera ihop dotterns studsmatta med skyddsnät. Va...

Av Lena - 25 juli 2012 00:05

Nytt till nya köket..         Alla tre grejerna kommer från Jotex.   ...

Av Lena - 22 juli 2012 10:25

Igår var vi ut på en liten roadtrip. Tänkte ta med kameran men av nån dum orsak gjorde jag inte det. Först åkte vi till Bursnäs och hälsade på sambons mormor och hans kusin med familj som bor på samma gård. Kusinen höll på och byggde en superst...

Av Lena - 19 juli 2012 21:18

Yeeeaaaahj!! Världens bästa K har lyckats hitta linser som funkar!!  De jag testat förut har fått mig att nästan riva ut ögonen för att det skulle vara skönare än att ha linserna men nu jävlar har jag fått ett par jag inte ens märker att de sitter ...

Presentation

Omröstning

Äter du sill?
 Ja!
 Nej!
 Kan smaka men helst inte.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Lenas krypin med Blogkeen
Följ Lenas krypin med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se