Direktlänk till inlägg 23 juni 2009

Mmmmnamnam

Av Lena - 23 juni 2009 22:31

Tänk den som hade en subwaymacka..guud vad gott det vore!!!

Såg reklam på tv´n och sen har jag bara tänkt på subwaymackor...


Är extremt sliten idag..orkade knappt ens prata när vi var hos Mattis å Jonas nyss.

Hämtade my love halv två inatt, sen låg vi och "pratade" till närmare tre..ibland är det värt det att vara sliten! ;)


Ska på bröllop i helgen, men har inget att ha på mej!! Eller, hade. Har varit till min chef Nettan spettan och grävt i garderoben så nu är jag utrustad. Skulle behöva ett par skor oxå men om jag rotar runt lite bland mina egna ska jag nog hita nåt passande. Ganska sjukt ändå att man kan kolla i garderoben och hitta grejer man inte ens visste man hade! Kanske nån god kläd/skofé som lagt dom där..


Nej nu ska jag hasa iväg till sängen..orkar inte sitta upprätt längre..

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 7 augusti 2012 14:05

Ååh vad stolt jag är över Närpeskillen Jonathan Åstrand! Han sprang 200m idag (London/OS) och kom dessvärre inte till semifinal men gjorde ändå en sjuhelvetes bra insats! Dock är det ju lite lotteri det där alltihopa..hade han t.ex sprungit i tre...

Av Lena - 1 augusti 2012 12:19

Vilken underbart superfin dag!! Varmt och skönt, låg ute hela dagen och bara njöööt! Tog en sväng med buggyn på kvällen och hälsade på familjen i Östavall. Där hamnade vi "i jobb".. fick äran att montera ihop dotterns studsmatta med skyddsnät. Va...

Av Lena - 25 juli 2012 00:05

Nytt till nya köket..         Alla tre grejerna kommer från Jotex.   ...

Av Lena - 22 juli 2012 10:25

Igår var vi ut på en liten roadtrip. Tänkte ta med kameran men av nån dum orsak gjorde jag inte det. Först åkte vi till Bursnäs och hälsade på sambons mormor och hans kusin med familj som bor på samma gård. Kusinen höll på och byggde en superst...

Av Lena - 19 juli 2012 21:18

Yeeeaaaahj!! Världens bästa K har lyckats hitta linser som funkar!!  De jag testat förut har fått mig att nästan riva ut ögonen för att det skulle vara skönare än att ha linserna men nu jävlar har jag fått ett par jag inte ens märker att de sitter ...

Presentation

Omröstning

Äter du sill?
 Ja!
 Nej!
 Kan smaka men helst inte.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Lenas krypin med Blogkeen
Följ Lenas krypin med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se