Direktlänk till inlägg 16 februari 2009

Alla hjärtans dag

Av Lena - 16 februari 2009 21:07

var det i förrgår.

Dagen då alla förväntas köpa/göra nåt extremt gulligt för sina partners.

En dag som förmodligen skapar bråk.

En del glömmer, andra dissar den.

Jag och min darling firade iallafall.

Jag gjorde en god middag.

Förrätt: Gratinerade champinjonhattar fyllda med bacon röra.

Varmrätt: Stekt citronlax med blomkålsmos och hemgjord remouladsås.

Hoppade över efterrrätt för nu mina vänner kör jag lchf! :)

Började i tisdags. Går oväntat bra!

Tillbaks till hjärtedagen.. han fick en ljusbricka och baileyskaffe av mej och jag fick en massa gulliga saker av honom.. trosor, mugg med hjärtsked, ett ljus, en kudde och en lollipop (hjärtformad ofcourse) med guld i. Det stod "jag älskar dej" på varenda sak. :) love you.. <3


Idag sökte jag btw ett kvällsjobb som telefonförsäljare.

1 minut och 5 sekunder tog samtalet.

Får se om dom hör av sig, kändes inte som om man hade nån jättestor chans precis.. aja, det hade mest varit en kul grej. Och pengar behöver man ju.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 7 augusti 2012 14:05

Ååh vad stolt jag är över Närpeskillen Jonathan Åstrand! Han sprang 200m idag (London/OS) och kom dessvärre inte till semifinal men gjorde ändå en sjuhelvetes bra insats! Dock är det ju lite lotteri det där alltihopa..hade han t.ex sprungit i tre...

Av Lena - 1 augusti 2012 12:19

Vilken underbart superfin dag!! Varmt och skönt, låg ute hela dagen och bara njöööt! Tog en sväng med buggyn på kvällen och hälsade på familjen i Östavall. Där hamnade vi "i jobb".. fick äran att montera ihop dotterns studsmatta med skyddsnät. Va...

Av Lena - 25 juli 2012 00:05

Nytt till nya köket..         Alla tre grejerna kommer från Jotex.   ...

Av Lena - 22 juli 2012 10:25

Igår var vi ut på en liten roadtrip. Tänkte ta med kameran men av nån dum orsak gjorde jag inte det. Först åkte vi till Bursnäs och hälsade på sambons mormor och hans kusin med familj som bor på samma gård. Kusinen höll på och byggde en superst...

Av Lena - 19 juli 2012 21:18

Yeeeaaaahj!! Världens bästa K har lyckats hitta linser som funkar!!  De jag testat förut har fått mig att nästan riva ut ögonen för att det skulle vara skönare än att ha linserna men nu jävlar har jag fått ett par jag inte ens märker att de sitter ...

Presentation

Omröstning

Äter du sill?
 Ja!
 Nej!
 Kan smaka men helst inte.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Lenas krypin med Blogkeen
Följ Lenas krypin med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se