Direktlänk till inlägg 5 februari 2009

Hehe

Av Lena - 5 februari 2009 21:43

Har nyss kollat på "vad blir det för mat".

Fan vilken skön människa den där Per är!

Sådär ska ett matlagningsprogram se ut, avslappnat, lite mer som folk i allmänhet är istället för stelt och pedant.


Annars har det varit en lugn dag på mitt jobb.. hoppas denna "lugnperiod" går över snart.. vill klippa och färga mycket mer än vad jag gör just nu!!

Får snart panik.. när man är på jobbet och det är lugnt känner jag att det finns så mycket annat jag kunde göra..

Jaja. Man får ju inte betalt för att sitta hemma i soffan och glo.


Är utnämnd till kattvakt i tre dar åt en granne. Fast än så länge har jag inte sett skymten av Olle (som katten heter).

Han dyker nog upp när han blir hungrig.


Nu ska jag ta en värmande dusch.. känner mej frusen.

Och illamående. Men det är bara för att jag fått veta att en polare som jag träffade för två dar sen har magsjuka.

Han hade svimmat flera gånger medans han spydde så nu hade han en massa sår i pannan efter att ha slagit huvet i toan.. :S

Så vill inte jag att min närmsta framtid ska se ut! 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 7 augusti 2012 14:05

Ååh vad stolt jag är över Närpeskillen Jonathan Åstrand! Han sprang 200m idag (London/OS) och kom dessvärre inte till semifinal men gjorde ändå en sjuhelvetes bra insats! Dock är det ju lite lotteri det där alltihopa..hade han t.ex sprungit i tre...

Av Lena - 1 augusti 2012 12:19

Vilken underbart superfin dag!! Varmt och skönt, låg ute hela dagen och bara njöööt! Tog en sväng med buggyn på kvällen och hälsade på familjen i Östavall. Där hamnade vi "i jobb".. fick äran att montera ihop dotterns studsmatta med skyddsnät. Va...

Av Lena - 25 juli 2012 00:05

Nytt till nya köket..         Alla tre grejerna kommer från Jotex.   ...

Av Lena - 22 juli 2012 10:25

Igår var vi ut på en liten roadtrip. Tänkte ta med kameran men av nån dum orsak gjorde jag inte det. Först åkte vi till Bursnäs och hälsade på sambons mormor och hans kusin med familj som bor på samma gård. Kusinen höll på och byggde en superst...

Av Lena - 19 juli 2012 21:18

Yeeeaaaahj!! Världens bästa K har lyckats hitta linser som funkar!!  De jag testat förut har fått mig att nästan riva ut ögonen för att det skulle vara skönare än att ha linserna men nu jävlar har jag fått ett par jag inte ens märker att de sitter ...

Presentation

Omröstning

Äter du sill?
 Ja!
 Nej!
 Kan smaka men helst inte.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Lenas krypin med Blogkeen
Följ Lenas krypin med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se