Direktlänk till inlägg 3 februari 2009

Jag ber om ursäkt

Av Lena - 3 februari 2009 21:15

Japp. Det gör jag.

Jag ber om ursäkt för att jag inte har bloggat de senaste dagarna.

Orsaken är att jag helt enkelt inte känt för det.

En del folk känner sig tvingade att blogga, har jag märkt. Men jag är inte en av dem.

Jag har redan ett jobb. Jag klipper hår.

Bloggen är bara ett kul tidsfördriv. Och för att det ska fortsätta kännas kul att skriva gör jag det då jag känner för det.


Idag har det varit lugnt på salongen.

Eller.. det beror på hur man ser på det.

Kundmängden har inte varit så stor, men det betyder ju inte att det har varit lugnt på mitt jobb.

Det var lugnt. Ända tills Nettans två gayfriends kom dit.

Dom pratade i mun på varann (bör tilläggas att min chef Nettan inte heller är den mest tystlåtna personen på denna jord) och skämtade och fnissade..den ena värre än den andra.

Var alldeles tom i huvudet när jag gick därifrån.

Fast kul var det! :)


Rufus den allsmäktige sitter här bredvid och tittar på mej.

Tror att han vill gå ut.

Tror..? VET att han vill gå ut. Synd bara att det ska vara så förbannade kallt!! Hatar dessa 20 minusgrader!! Minus 5 till minus 10 är passligt.

Hoppas inte min svåger Rikards påstående om att februari ska bli smällkallt stämmer. Hua..

Jaja. Rufus kallar.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 7 augusti 2012 14:05

Ååh vad stolt jag är över Närpeskillen Jonathan Åstrand! Han sprang 200m idag (London/OS) och kom dessvärre inte till semifinal men gjorde ändå en sjuhelvetes bra insats! Dock är det ju lite lotteri det där alltihopa..hade han t.ex sprungit i tre...

Av Lena - 1 augusti 2012 12:19

Vilken underbart superfin dag!! Varmt och skönt, låg ute hela dagen och bara njöööt! Tog en sväng med buggyn på kvällen och hälsade på familjen i Östavall. Där hamnade vi "i jobb".. fick äran att montera ihop dotterns studsmatta med skyddsnät. Va...

Av Lena - 25 juli 2012 00:05

Nytt till nya köket..         Alla tre grejerna kommer från Jotex.   ...

Av Lena - 22 juli 2012 10:25

Igår var vi ut på en liten roadtrip. Tänkte ta med kameran men av nån dum orsak gjorde jag inte det. Först åkte vi till Bursnäs och hälsade på sambons mormor och hans kusin med familj som bor på samma gård. Kusinen höll på och byggde en superst...

Av Lena - 19 juli 2012 21:18

Yeeeaaaahj!! Världens bästa K har lyckats hitta linser som funkar!!  De jag testat förut har fått mig att nästan riva ut ögonen för att det skulle vara skönare än att ha linserna men nu jävlar har jag fått ett par jag inte ens märker att de sitter ...

Presentation

Omröstning

Äter du sill?
 Ja!
 Nej!
 Kan smaka men helst inte.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Lenas krypin med Blogkeen
Följ Lenas krypin med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se