Alla inlägg under januari 2009

Av Lena - 19 januari 2009 21:21

Har en kompis som fyller 30 på fredag och nu har vi hållit på och funderat och planerat hur vi ska göra hennes dag minnesvärd.

Till slut blev det iallafall en middag med dom hon umgås med.. för det är verkligen inte det lättaste att komma på nåt kreativt eftersom alla vi hon umgås med är så himla olika!

En vill inte göra det ena, en annan vill inte göra det tredje förslaget osv...

Så det blev en överraskningsmiddag. Lite boring men då är ju alla med iallafall.

Så var det då presenten.. och för mej (och de andra) var det självklart att vi skulle ge henne ett presentkort på en helkroppsmassage och vad det nu räcker till det som blir över.

Ja då får jag höra att det hade hennes exsvärmor med familj köpt.

Jaha..tack för den.. så då har vi ju ett problem då.

Vete tusan vad man ska ge henne för visst, massage kan man inte få för mycket av men det känns som roligare om hon inte får samma sak av alla..

Ja ja, det löser sig.. kanske..


I övrigt har det varit en bra dag.

Har haft en jämn ström av kunder.

Enda nackdelen är att jag knappt sov nåt senaste natt.. vete tusan varför, så idag var jag som en zombie.. men det verkar ju fungera det också :)

Några värre missöden hände ju inte.


Sen har jag börjat fundera på om jag rent av ska ha fest när jag fyller halvvägs till 50..

Jag som inte ens brukar fira mina födelsedagar mer än att jag tar med fika till jobbet.

Men nu vill jag ha fest. En stor sådan.

Vore ju även mysigt att bjuda de närmaste på middag men va fan.. det kan man göra ändå nån dag!

Frågan är ju då var man ska vara, vilka man ska bjuda (vägrar ha öppet hus för då kommer garanterat nån pappskalle jag inte vill fira min födelsedag med!) och om man ska bjuda på mat eller tårta eller hur man ska göra..

Jaja, jag har ju ca två månader på mej. Gott om tid alltså (vilket jag brukar tycka ända tills jag inser att det är två dagar kvar...).



Av Lena - 18 januari 2009 14:11

Var nyss ute och gick med hunden.

Han sket en stor hög, och den plockade jag upp.

När vi hade gått en bit till rann det ut något vattnigt ur min hunds ända, ca en halv tesked skulle jag uppskatta mängden till. Och konsistensen var ungefär det som kommer ur vattenkranen man har hemma i köket. Eller badrummet. Same shit.

Jag brukar plocka upp men ansåg att det var ju inte ens synbart och hade redan dunstat ner i marken så jag sket i att plocka upp helt enkelt.

Då kommer en sur jävla f*tta ut och skriker om att jag hade glömt något. Jaja, jag är ju inte omöjlig så jag plockade upp den lilla lilla cirkeln med brungulfärgad snö.

Hon malde och malde och innan det var klart kom även hennes surk*k till gubbe ut.

Och malde på och härjade om det där.

Till slut när jag skulle gå ropade han "skit inte här nåt mer"!

Då sa jag "ja jag ska säga det till hunden".. "hörde du det Ruffen? Skit inte här nåt mer"!

Sen gick jag.

När jag kom hem frågade jag min sambo vem som bodde där.. "sur-Göran" svarade han.. haha.. och då hade han inte ens hört historien än..

Gubbj*vel. Snacka om att ha lite att göra om båda sitter i fönstret och glor hela dagarna..


Av Lena - 18 januari 2009 10:43

Vi var ju som sagt på middag i fredags.. och det var jättekul!

Blev faktiskt ganska rund under fötterna. Om inte annat märkte jag det dagen efter.. mådde inte så superbra då. Men, för att citera min ena chef: "shit happens when you fuck naked".

Vi åt Fläskfilé med sambal oeleksås och potatiskroketter och vitlöksbaguette och sallad och till efterrätt åt vi en sorts bärpaj. Mycket gott! Gjorde själv den där sambal oeleksåsen en gång fast med kyckling och jaa..vad ska man säga.. tyckte att den inte smakade nåt så jag dubblade mängden sambal oelek. När såsen var varm gick den inte att äta.. :( såå jäkla stark!! Och jag är väl inte känslig för stark mat så men den var verkligen oätlig. Men nu när dom hade gjort den och följt receptet var den svingod! :)

Revyn vi var på igår var faktiskt rolig! Först hade jag lite problem att hänga med i jämtländskan men det tog inte lång tid så var man inne i den. Innan vi åkte på revyn åt vi middag hos min svåger Rikard och hans fästmö. Vi fyra (Rikard och Hanna och Anders och jag) gjorde maten som bestod av:

Förrätt: Snittar, ena sorten bestod av bosnisk korv, fetaost och vindruva på tandpetare och den andra sorten var vindruvsblad med risfyllning och stark (läs modifierad) falafelsås.

Varmrätt: Älgstek med svartvinbärsvinssås och potatisgratäng och sallad.

Efterrätt: Brownies med varma hallon.

Mumsigt värre! :)

Middagsgästerna bestod av (förutom oss) Hannas farmor och farfar, rikards och anders mormor, moster och mosters karl. Ett glatt och trevligt gäng som fick middag och revybiljetter i julklapp.

Och nu sitter jag och väntar på att Rufus ska komma hem.

Han var hos en hundvakt igår, för han fick ingen revybiljett i julklapp.. men lika glad var nog han ändå :)

Av Lena - 16 januari 2009 18:07

Då  var det äntligen fredag.. den här veckan kändes som lång eftersom det varit någon ledig dag här och där vid jul och nyår och nu skulle man helt plötsligt jobba som vanligt igen.. men men det gick ju bra det också.

Ska på middag till våra vänner Matilda och Jonas ikväll, det ska bli kul!

Skönt att bara få åka och sätta sig vid bordet och ta det lugnt..slippa tänka på vad man ska göra för middag. I och för sig är min käre pojkvän duktig på att fixa mat men ändå.. nu är det nån annans kök som blir nerstökat.


Imorgon ska vi till Östersund på revy.. det blir skoj! Aldrig varit på Östersundsrevyn förut men den lär säkert vara rolig :)


Nä nu måste jag avsluta här och göra mig klar..ska strax åka. Ha de!

Av Lena - 15 januari 2009 19:48

Har ni sett den här Gainomax reklamen?

Den är ju bara så sööt!!! Vill haaa!!!

Av Lena - 15 januari 2009 18:23

Fasen vad jag är dålig på att hitta på rubriker.. men vad fan.. det är ju torsdag idag och då tyckte jag att det var ganska så passande!

jobbade heldag idag.. trodde det skulle gå trögt eftersom jag jobbat mycket kortare dagar måndag-onsdag men det flöt på bra.

När jag kom hem fick jag en bigmac till middag. Det mina vänner är kärlek! ;)

Älskar burgare men det finns inte några bra burgerställen i den här hålan..stort minus.

Men idag skulle min älskade till stora staden Sundsvall och då var han gullig och tog hem en bigmac. Thank you!

Wtf..?!? Nu åkte en skoter förbi.. måste ha varit någon riktig dåre för det kan väl inte finnas någon helt normal människa som åker skoter då det är 20 minusgrader ute?? Ja jösses.. skulle bara fattas att det var sambon.. hehe

Av Lena - 14 januari 2009 15:34

Idag var det lugnt på mitt kära jobb så jag tog och kvittade lite övertid och gick hem tidigare.. skönt.

Blir så rastlös på jobbet om det är lite att göra eftersom jag vet att det finns massor som borde göras hemma.. enda problemet är att när jag väl kommer hem gör jag inte dom sakerna ändå. Det kanske händer en gång av fem att jag gör det.. istället blir jag sittande vid datorn.. jaja, jag måste ju ta hand om mina läsare också! :)


Snart ska jag på massage.. I love it!! Så jävla skönt att bara lägga sig ner och bli ompysslad! :)

Har en ganska så mångsidig massör.. hon håller seanser och healar och sånt också.. och kan berätta saker om en själv eller nån man står nära helt från ingenstans medans hon masserar.. lite scary tycker jag.. men samtidigt är jag så nyfiken så jag vill bara veta mer å mer!

Sen finns det ju dom som inte tror på sånt där.. men.. jag tror. Vill att det ska finnas mysterier och oförklarliga saker här i livet.

Allt är går inte att förklara. Så är det bara.

Av Lena - 13 januari 2009 20:29

Har ett litet problem jag.. det är nämligen så att mina chefer brukar komma hem till mej och fika i juletider och pga olika omständigheter har dom inte hunnit gjort det än.

Men iallafall, problemet är det att då måste jag ju impa med nåt bra fikabröd och denna gång står det verkligen still i skallen.. vet inte vad jag ska hitta på!

Ideas, anyone?

Presentation

Omröstning

Äter du sill?
 Ja!
 Nej!
 Kan smaka men helst inte.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22
23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<<
Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken


Ovido - Quiz & Flashcards