Direktlänk till inlägg 28 januari 2009

Frågor

Av Lena - 28 januari 2009 21:33

Idag har jag inte så mycket att berätta.. dagen har varit som de flesta andra..jobbat-ätit-slappat.. typ..

Var på fika till Matilda å Jonas men i övrigt har inte mycket hänt.

Däremot finns det saker i denna värld jag undrar över, och den som har ett bra svar får gärna berätta.

*När ska Lotten skaffa en blogg?

*Varför har jag haft så krasslig mage de senaste dagarna? Åt inte ens en hel semla idag..då är det banne mej nåt fel!!

*När ska denna finanskris vända?

*Hur gammal kommer jag att bli?

*Hur kan det komma sig att det är jobbigare att ta på sig ett par extra byxor och sätta sig på en fyrhjuling än att gå 1,2km? Kände mej så trött i morse så jag  tänkte ta fyrhjulingen till jobbet men ansåg att det var för jobbigt att klä på sig ett par extra brallor..

*Varför händer det att man fiser när man får en hostattack? Alternativt skrattattack..

Jaa..det var väl det jag funderade på. Återkommer om jag kommer på nåt mer...


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 7 augusti 2012 14:05

Ååh vad stolt jag är över Närpeskillen Jonathan Åstrand! Han sprang 200m idag (London/OS) och kom dessvärre inte till semifinal men gjorde ändå en sjuhelvetes bra insats! Dock är det ju lite lotteri det där alltihopa..hade han t.ex sprungit i tre...

Av Lena - 1 augusti 2012 12:19

Vilken underbart superfin dag!! Varmt och skönt, låg ute hela dagen och bara njöööt! Tog en sväng med buggyn på kvällen och hälsade på familjen i Östavall. Där hamnade vi "i jobb".. fick äran att montera ihop dotterns studsmatta med skyddsnät. Va...

Av Lena - 25 juli 2012 00:05

Nytt till nya köket..         Alla tre grejerna kommer från Jotex.   ...

Av Lena - 22 juli 2012 10:25

Igår var vi ut på en liten roadtrip. Tänkte ta med kameran men av nån dum orsak gjorde jag inte det. Först åkte vi till Bursnäs och hälsade på sambons mormor och hans kusin med familj som bor på samma gård. Kusinen höll på och byggde en superst...

Av Lena - 19 juli 2012 21:18

Yeeeaaaahj!! Världens bästa K har lyckats hitta linser som funkar!!  De jag testat förut har fått mig att nästan riva ut ögonen för att det skulle vara skönare än att ha linserna men nu jävlar har jag fått ett par jag inte ens märker att de sitter ...

Presentation

Omröstning

Äter du sill?
 Ja!
 Nej!
 Kan smaka men helst inte.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22
23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<<
Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

Följ bloggen

Följ Lenas krypin med Blogkeen
Följ Lenas krypin med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se